Double 0% Protein Plus Eple og Vanilje fra Yoplait

Hvis det er en produkttype som kan konkurrere med snacks når det gjelder nyhetshyppighet, så må det være yoghurt  – og tilsvarende produkter. Helt utrolig hva produsentene klarer å tenke ut!
Det er nye smaker, konsistenser, pakninger, grad av sunnhet og kombinasjoner med sauser eller tilbehør. Mye forsvinner kjapt eller lanseres forståelig nok som limited editions. Skulle alt blitt værende i sortimentet måtte mange butikker skaffet større kjøledisker, og vi måtte nok spist adskillig mer yoghurt enn vi gjør i dag. Allikevel synes jeg da virkelig det totale utvalget har blitt  betydelig større de siste årene?
Helt OK for meg altså, jeg spiser mye yoghurt i perioder, og for litt siden testet jeg en av de nye smakene fra Yoplait som kom til høstslippet; Double 0% Protein Plus eple og ekte vanilje.

Eplekake yoghurt Double protein pluss

Double 0% Protein Plus yoghurt i andre smaker har så vidt jeg vet eksistert siden i vinter, og den har en fyldig og ganske fast konsistens. Den inneholder også som navnet tilsier ekstra mye protein. Likte forresten bildene på emballasjen. Synes grønne epler er et av de mest ultimate symboler på syrlig friskhet. Får nesten lyst til å dytte bort skrifta så jeg kan se mer epler.

Eplekakeyoghurt

Dere vet hvordan vaniljeyoghurt smaker, så jeg trenger ikke greie voldsomt ut om det. Jeg må imidlertid fortelle hvor bra med smak det er her totalt sett. Når man leser “uten tilsatt sukker” og “0% fett” fryktet man så klart for inntrykket, i hvertfall gjør jeg automatisk det, men på denne er det overraskende mye smak. Heldigvis. Den inneholder også en del tiny eplebiter som småknaser fint i munnen og etterlater forbausende mye smak. Og ettersmak. Eplebitene gjør egentlig hele inntrykket ganske syrlig, mye syrligere enn ren vaniljeyoghurt. Det er ingen tvil om at det er eple man kjenner, og det skal heller ikke legges så mye godvilje til før man tenker på eplekake med vaniljeis til. – Dog i en sunnere form. 😛

Eplekake yoghurt Double protein pluss åpnet

Om man liker helt rene, ryddige smaker på yoghurten blir kanskje ikke dette noe førstevalg, men om man har sansen for kombinasjoner er det bare å kjøre på. Jeg likte den godt, men de små her i huset rynket litt på nesa. De vil ha yoghurten sin uten klumper (les. eplebiter med tyggemotstand).

Jeg har spist flere begre av eplekakeyoghurten og synes jeg blir passe mett av porsjonen. Det er en fin størrelse til frokostbruk! Ser for meg gjenkjøp av denne her jeg, og er spent på om den bli værende.

Er det flere som har smakt? Hva synes dere? Og hva tenker dere om yoghurtutvalget nå kontra bare noen år siden?

Gjenkjøp: Ja

 

5 thoughts on “Double 0% Protein Plus Eple og Vanilje fra Yoplait”

  1. Jeg er ikke så fan av konsistensen på disse ekstra protein-yoghurtene. Det blir bare tørt og ekkelt og det vokser i munnen på meg. Nå har jeg kjøpt både sitron og eple og begge deler blir stående til mannen min kommer hjem til uka.

    Derimot er jeg mye mer glad i dobbel 0%-yoghurtene. Spesielt den med kirsebærsmak. Dessverre fins ikke den i alle butikker. De pleier å ha den på Meny, men der var de utsolgt i går. Derfor ville jeg prøve eplekake-yoghurten din. Men den smakte ikke eplekake, altså. Skuffa. 😉

    1. Forøvrig har jeg fått dilla på Berit Nordstrand sin granola med bygg og puffet quinoa. Den må du teste! Det finnes en variant til også, med paranøtt og noe annet (husker ikke). Fint om du kan si om jeg trenger å prøve den, haha.

  2. Prøvde disse med epler i går, og jeg synes den hadde litt for fast konsistens, liker at yoghurt er litt flytende. Smaken og eplebitene likte jeg derimot godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.