Pepsi Max Cherry

Jeg kan uten tvil kategoriseres som en pepsimaxiker, så når Pepsi nå har lansert sin Cherryvariant her i Norge kunne jeg ikke akkurat la være å smake. Fant den på Meny i dag.

PepsiMaxCherry på Meny

Lekkert med mørkerosa kork, men jeg var rimelig skeptisk til innholdet. Synes slett ikke Cherry Coke smaker bra, og fryktet at dette skulle være noe av det samme.

PepsiMaxCherry etikett

Det luktet litt som tørt kiresbærgodteri da jeg sprettet korken…. og slik smakte det også. Nesten så det kjentes marsipanaktig. Ordentlig kunstig, søt og syntetisk kirsebærsmak. Isj, for et skvip. Denne falt ikke i smak, ikke mer å si om det. Skulle heller ønske Pepsi Max Twist kom tilbake. Den var fantastisk!

Noen som liker denne? Jeg har ikke trua.

Gjenkjøp: Aldri

 

22 thoughts on “Pepsi Max Cherry”

    1. WTF!!!!!!! DEN ER EN AV DE BESTE BRUSENE JEG HAR NOEN GANG SMAKT DEN SMAKER IKKE KIRSEBÆRGODTERI!!!!!!!!!!!!!!!! DEN ER LIKE GOD UANSETT HVOR MANGE SLURKER DU TAR DEN ER NYDELIG OG FANTASTISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Så bra at du testar for oss – stiller meg i utgangspunktet tvilande til produktet uansett, men hadde fort fått lyst til å teste likevel. Men etter å lese din vurdering, så skal den få stå godt i hylla si 🙂

  2. Åpnet nettopp en flaske, og syns det luktet akkurat som grønnsåpe!
    Merkelig smak, veldig syntetisk. Terningkast 1. (En slurk var nok- kanskje jeg kan bruke resten til gulvvasken?)

  3. Pepsi Max smaker ikke godt uansett 🙂

    Vanlig Pepsi Twist skulle jeg gjerne sett i norske butikker, men det virker som om Ringnes blåser en lang marsj i alle andre Pepsiprodukter enn Pepsi Max, noe som er veldig synd.

    Heldigvis får vi tak i vanlig Pepsi Twist på Svinesund

      1. Jeg syntes den var dritgod og drakk mange. Men plutselig sa det stopp…. Drakk den da jeg var fyllesjuk og mannen skulle være grei. Altså. Aldri. Mer.

  4. Måtte selvfølgelig smake på denne, siden jeg også er Pepsi Max-oholiker, men var veldig skeptisk, og det med rette. For noe skvip! Den kunstige cherrysmaken er så fæl 🙁 Det ble med en slurp og resten gikk i vasken. Jeg vil også heller ha Pepsi Max Twist. Husker det ble solgt Pepsi Max med sitron for mange år siden, og var skikkelig skuffa når den forsvant..

  5. Åhh, kunne ønske Pepsi Max twist kom tilbake i butikkene i Norge! Var for to år siden i Slovakia på treningsleir med håndballaget mitt, og du kan tro jeg ble glad når de hadde Pepsi Max twist på 1L flasker

  6. Likte denne jeg, men så er jeg glad i cherry cola som Dr Pepper. Men ser at den ikke er for alle, som Dr Pepper 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.