Ny Evergoodpose

På Meny i dag så jeg i farten at Evergoodkaffen har fått nytt design.

Evergood

Tja, vet ikke hvilken jeg liker best jeg. Man kan vel anta at intensjonen var å komme med en ny pose som var finere enn den gamle, men jeg synes kanskje den var litt kjedelig. Litt blass. Den matte overflaten på den nye er sikkert mer up to date, og jeg forstår meg åpenbart ikke helt på trender innen design, men mine forbrukerøyne likte den gamle, glossy posen. Men skriften på den nye var fin. Der skal de få poeng. Hmmm, er neimen ikke sikker på hvilken total jeg foretrekker.
Hvilken likte dere best?

 

7 thoughts on “Ny Evergoodpose”

  1. Elsker de nye posene! Såg de i dag, tror de fleste av Joh. Johannson kaffe har fått nytt design, Green World kaffen hadde også fått nytt design og det var superlekkert! Syns de gamle posene var utgått design, så gøy med noe som er nytt og fresht!

    1. Joda, alltid gøy med noe som er nytt og fresht. 🙂 Så at den svarte Evergood’en også hadde ny pose, men bildet jeg tok ble så dårlig. Får være på utkikk etter mer.

  2. Hehe, jeg liker den nye posen best! Litt mer up- to- date, syns jeg. 😉 Kjøpte med en pose fra butikken i går. Ellers må jeg si at det er gøy å følge deg på insta nå som jeg endelig har kommet meg dit. 🙂 Riktig god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.