Lindrer Hoste & Hals Lakris fra Curamed

Enhver tilstand er åpenbart en anledning til å teste et produkt, og jeg har nå for første gang smakt disse halspastillene med det litt ufikse navnet Lindrer Hoste & Hals Lakris fra Curamed.
Mener de kom i februar, kan det stemme?
Curamed lakris
Jeg er så godt som aldri sjuk, bank i bordet, men når det kjennes som en glidelås hurver opp innsiden av halsen i flere dager må man ty til et eller annet.
Dette skal ikke bli noe langt innlegg, men ville bare fortelle at disse var ordentlig gode!
Pakken inneholder to brett med ti halspastiller på hver, og smakskombinasjonen er lakris, honning og urter.
Curamed lakris brett
Med en gang smakte det sånn god, gammeldags hostesaft fra barndommen. Anis og lakris i brun medisinflaske med svart kork. Flere som husker den antar jeg? Men når det litt tørre hintet av honning slo inn noen få sekunder etter at man hadde tatt pastillen i munnen, forsvant det nostalgiske inntrykket. Gjorde ingenting det altså – smaken var fortsatt god. Syntes pastillen varte lenge i munnen og tilslutt åpenbarte det seg en litt diskret, smygende mjuk kjerne. En fin liten touch.
Curamed lakris i hånd
Kan ikke si noe om halstablettene lindrer hoste, men de gjorde i hvertfall godt for halsen min. Kommer garantert til å kjøpe de igjen. Greit å vite når vi nå går inn i basillhalvåret. Flere som like disse?
.
Gjenkjøp: Ja
.

4 thoughts on “Lindrer Hoste & Hals Lakris fra Curamed”

  1. Mmmm. Disse har jeg lurt på! Bra du testet 😀 Jeg er også evig høstforkjøla, så disse skal jeg kjøpe neste gang jeg ser de 🙂 Litt stiv pris da, synes jeg å huske?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.