Glutenfri Corn Flakes fra Nestlé

Se her, dette var en interessant nyhet. En stor pakke Glutenfri Corn Flakes fra Nestlé.

CF

Selv om ingen her i huset er allergiske mot gluten, synes jeg det er artig å prøve en del av de nye, glutenfrie produktene som dukker opp i butikken. Har inntrykk av at utvalget av slike matvarer stadig blir bedre, og at produktene smaker mer og mer tilnærmet maten vi uten allergier spiser. Veldig bra.

Glutenfri Corn Flakes åpnet 1

Disse corn flakesene ser akkurat ut som helt ordinær corn flakes. Og det luktet slik det pleier. Først tok jeg noen tørre flak i munnen for å teste dem alene. Synes det smakte akkurat som vanlig corn flakes også jeg. Hadde jeg ikke visst at de var glutenfrie hadde jeg ikke reagert på noen ting. Det eneste som kanskje skilte inntrykket fra ordinær corn flakes var et nokså svakt hint av jernsmak i munnen etter at jeg hadde svelget unna. Hmm, det var da veldig pussig.

Glutenfri Corn Flakes i skål

Så måtte jeg lage meg en ordentlig porsjon i skål, med melk og bananbiter slik jeg pleier. Sånn for å få bekreftet inntrykket. -Og her var det ingen avvik. Jeg koste meg og ble mett slik jeg pleier, og kjente heller ikke mer til snevet av jern. Lillemor mente også det smakte bra, men ikke så bra som hennes “små runde”. Hun er en trofast cheeriosfan. 🙂
Tenk, da jeg var liten strødde jeg alltid et lag med sukker over corn flakesen før jeg spiste. Flere som gjorde det? Nå kunne det aldri falle meg inn!

Glutenfri Corn Flakes med melk og banan

Moro å ha smakt disse her, og jeg gleder meg til å forsøke dem i bakst ved første passende anledning. Vedder på at de duger til det bruksområdet også. Så om man er glutenallergiker, eller en av dem som bare påberoper seg allergier og intoleranser fordi det merkelig nok virker å være litt in i tiden, er dette absolutt et etanes produkt. Jeg har fått esken tilsendt, men den kommer i butikk neste uke. Ikke lenge igjen å vente nå. 🙂

Det blir nok ikke gjenkjøp på meg, men det er fordi jeg tåler gluten. Det smakte virkelig helt okay.
Var dette en velkommen nyhet for noen? Skal den testes?

Gjenkjøp: Nei, (fordi jeg tåler gluten)

 

7 thoughts on “Glutenfri Corn Flakes fra Nestlé”

  1. Det er bloggeren sin det som tester ut glutenfri produkter selv om du ikke er allergisk! 🙂 Liiiiker! Åh, må smake disse, hørtes gode ut. Ikke spist cordfløyelsvognene på ca hundre år. Glutenfri produkter blir mer og mer likt originalen, ja og det kommer heldigvis fler og fler glutenfri produkter på markedet, noe jeg som er allergisk mot hvetegluten er veldig glad for. Merkelig det at allergier og intoleransen synes å være in, ja, helt idiotisk! Hehe, jeg pleide også å drysse sukker over corn flakesen da jeg var liten. Dette var jo på det glade 80-tall da sukker ikke var “farlig”. :p Kunne ikke falt meg heller inn idag, må jo ha vært fryktelig søtt. Elsker søtsaker, men da i form av godis og ikke mat.

    Findus har forresten kommet med glutenfrie fiskefileter, krasiga fiskfiletar heter de. Svensk navn, men selges her i Norge. Smakte igår, veldig gode.

    1. 🙂
      Visste ikke om fiskefiletene, må forsøke dem en gang.
      Ja, bra at de glutenfrie alternativene stadig blir bedre!

  2. Hvis man lar blikket streife over boksen raskt uten å være spesielt god på logoene til de ulike dagligvaremerkevarene kan man lese “Nesten Glutenfri Corn Flakes”. Hva er meningen med det, liksom?!?

  3. Selvfølgelig har jeg sukker på cornflakesene mine. Uten så smaker de bare papp. Jeg har også sukker på havregrøten min, og risgrøten også.
    Men nå spiser jeg frokostblandinger toppen fem ganger i året. Foretrekker ei skikkelig skive med gulost.

    To-tre ganger i året kjøper jeg en pakke med Honnikorn, bare så mine fire barn ikke skal synes jeg er en kjip mamma. Og den serveres uten sukker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.