Frostfrokost fra Kellogg’s

Når man har to døtre, hvorav den ene fortsatt er i Frostalder, kan man ikke bare gå forbi esker som disse i matbutikken.

Frost frokost

Her har altså Kellogg’s kommet med frokostblanding med Frostdesign, og det både inni og utenpå pakka. Pakken inneholder noen lyse, små enhetene utformet som snøkrystaller og snøballer, og de bidrar selvfølgelig til å gi et helhetlig vinterinntrykk. Veldig søtt.

Frost frokosten

Og det er ikke bare utseendemessig dette er søtt. For her var det sukker ja. Det både luket og smakte litt vaniljeaktig, og konsistensen kjentes litt grøvre enn puffa ris. Jeg syntes fort det ble litt kvalmende og det falt visst ikke så voldsomt i smak hos husets person i målgruppen heller. De små bitene var greie å maule tørre, sånn tre, fire av gangen, men med melk på ble de fort litt blaute og vasne. Ser det står at produktet inneholder fullkorn, men det bidro dessverre ikke til å gi meg noe sunnhetsfølelse når jeg spiste.

Frost frokost i skål

Ingen tvil om at dette er et produkt som henvender seg til barn. Har inntrykk av at man kunne solgt friterte kattehår bare ved å feste et Frostklistremerke på pakka. Og jeg skjønner veldig godt at Kellogg’s hiver seg på bølgen og benytter sjansen. Business er business. Jeg har imidlertid mine tvil vedrørende varigheten til produktet, her i huset blir nok ikke alt spist opp en gang. Antagelig blir boksen stående i skapet et halvt års tid, og så kaster vi den ut.

Hva tenker dere? Noen andre som har kjøpt og smakt?

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.