Dipmix Sourcream & Onion fra Maarud

Jeg liker dipp, og kommer det en ny smak på markedet må den testes. Ingen diskusjon. Og på fredag blandet jeg en skål med Maaruds nyeste; Dipmix Sourcream & Onion. 
For en lekker blåfarge på pakken! Synes Maarud er flinke med fargebruken på emballasjen sin.
Sourcream onion dipmix

Siden jeg allerede har en soleklar favoritt i den som heter bare Onion dipmix (innlegg her), og jeg foretrekker å blande pulveret med rømme fremfor f.eks yoghurt naturell, lovet kombinasjonen Sourcream & Onion utrolig bra.

Sourcream onion dipmix åpnet

Jeg åpnet posen, og måtte som vanlig snuse litt for å danne meg et foreløpig inntrykk. Det minnet utvilsomt om oniondipen, men løklukten var helt klart kombinert med noe. Noe syrlig og fyldig som fikk meg til å tenke på skinn. Som i skinnjakker som henger i en butikk. Skjønner ikke helt hvor assosiasjonen kom fra.

Sourcream onion dipmix i skåla

Etter en god time i kjøleskapet var det bare å starte dippingen. Liker å bruke et ganske nøytralt potetgull når jeg tester dipp så vi hadde klassisk, rifla salt. Det også fra Maarud faktisk. Greit at ikke potetgull med alt for mye eller spesiell smak stjeler fokus fra dippen.
Her er det. -Var ivrig med kamera den kvelden. Posen hadde forresten en konkurranse på baksiden der man kan vinne reisegavekort. Sånt er alltid moro synes jeg.

Sourcream onion dipmix potetgullet

Sourcream onion dipmix potetgullet bakpå posen

Dippen smakte løk, men på en annen måte enn jeg hadde sett for meg. Hadde vel mer eller mindre ubevisst håpet på en dipp tilnærmet lik Onion, bare at denne var med rødløk. -Som er godt. Sourcreamsmaken hadde jeg ikke tenkt skulle være særlig merkbar. Høh, skjønner jo at det ikke er noe sjakktrekk for Maarud å lansere en dipp nesten identisk med en som allerede finnes i butikkhyllene, så denne var ikke så lik som jeg hadde innbilt meg altså.

Løksmaken var god. Veldig god. Synes i tillegg det smakte litt krydret og urteaktig, uten at jeg klarte å skille ut noen konkrete smaker. Sourcreamen gjør at det hele smaker surere og mer som ren rømme. Inntrykket minnet om noe utenlandsk. Kanskje som en dansk dipp? Synes virkelig navnet passet bra til opplevd smak. Og faktisk var smaken enda bedre dagen etter da den hadde satt seg litt. Siden vi hadde spist en del sushi før potetgullet kom fram ble ikke hele dipskålen tømt samme kveld som den ble laget.

Sourcream onion dipmix dipper

Litt tvilende til gjenkjøp. Eller jo, om jeg ikke finner Onion, kan det nok hende. Men da må det være på tur, på besøk eller lignende. Har nemlig alltid liggende en 5-6 poser med Onion og Tortilla i nammiskapet mitt, og synes begge de smakene er bedre en denne. Ja, jeg spiser masse dipp, både til potetgull, til grønnsaker og som nødsaus til ulike middager. Er litt dippoman. Men for all del, det er absolutt verdt å prøve denne her, og siden den har sourcream i navnet, gjetter jeg at den kommer til å selge mer enn vanlig Onion. Hva tror dere? Noen andre som har smakt?

Gjenkjøp: Kan hende

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.