Cashew and Cranberry Bar fra Eat Real

På søndager pleier vi å gå på tur. I dag ble det bare en kort en, siden vi skulle rekke en bursdag, så da ble sekken igjen hjemme. Men litt bensin i lomma må man ha. Og i dag hadde jeg med en Cashew & Cranberry bar fra Eat Real / Lime Nordic.

Eat Real bar

Dette er en glutenfri bar som i tillegg til de tørkede tranebærene og nøttene inneholder kokos, puffet ris og honning. En trygg og lovende kombinasjon. (Næringsinnhold her.) Og ja, den innfridde.

Eat Real bar åpner

Akkurat som de andre Eat Real barene jeg har smakt var også denne utrolig lett og fin. Konsistensen er nesten porøs, samtidig som honningen gjør den såpass seig at ikke de ulike delene faller fra hverandre. Synes det knaste fint mellom jekslene når jeg tygde. Likte også at man ikke blir tung i magen av den slik man gjerne kan bli av de litt mer kompakte barene som finnes.
Smaken av kokos er mest fremtredende. Synes det ga baren et litt sommerlig preg, og jeg fikk assosiasjoner til både solkrem, Bounty og skolebrød. Så kjennes de litt mer diskret nøttene og den puffede risen, begge deler fint balansert med det søtlige fra honningen. De tørkede tranebærene var fruktige og passe syrlige, og spritet opp hele inntrykket. Veldig bra, denne likte jeg!

Eat Real bar biter

Førstevalget mitt blant Eat Real barene er fortsatt Yoghurt Coated Fruit & Nut Bar. Grunnen er det deilige yoghurtfundamentet den har i bunnen. Innlegg om den kan leses her. Denne her med cashews og tranebær seiler imidlertid lett opp som en god nummer to. Hvis den også hatt yoghurtbunn ville det blitt delt førsteplass. Likte den med andre ord veldig godt og er sikker på at det blir gjenkjøp.

Flere som har smakt barene fra Eat Real? Og har dere en favoritt?

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.