Fruit & Nut Milk Chocolate Bar fra Eat Real

Må lage et innlegg til om en liten snackbar fra Eat Real. Den første jeg smakte var nesten magisk, innlegg her, og denne her inneholder nesten de samme ingrediensene. Men bare nesten.

Eat real lille på sekken

Smakte den på samme skogstur som den forrige. 🙂

Eat Real lilla i skogen

Fruit & Nut Milk Chocolate Bar som denne heter, inneholder peanøtter, paranøtter, sultanas (lyse rosiner) og kokosflak, og så er det et lag melkesjokolade i bunnen. Det er her den skiller seg fra den forrige jeg smakte. Den hadde jo et yoghurtlag i bunnen. Jeg tok bilde av baksiden i skogen, men det må jeg ha klart å slette for jeg fant det ikke igjen da jeg kom hjem. Måtte ta et bilde av den siste lille biten som var igjen på kjøkkenbordet så dere skulle få se.

eat real bar lilla

Denne her var altså tilnærmet like god som den forrige, men konsistensen kjentes litt tørrere. Jeg likte nok bedre yoghurt som fundament i bunnen fremfor melkesjokoladen som er brukt her. Synes sjokoladen var litt kornete og smakte litt lite. Det var bare det som dro den litt ned, hele baren ble liksom bitte litt mer anonym for meg. Men det er smak og behag selvsagt. Resten av fyllet smakte veldig bra. Hele baren er ganske seig slik at ikke bitene faller fra hverandre, og sammensetningen og mengden av hver ingrediens synes jeg er godt balansert. Mmm, jeg liker kokos og sultanas! Og så var den liksom så lett og fin å spise.

Eat Real lilla åpnet

Sånn ser den altså ut på forsiden. Baren er forresten glutenfri, den kan spises av vegetarianere står det, og den inneholder ingen kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler. Vet mange av dere er opptatte av sånt. Jeg har foreløpig sett den på Sunkost, men det kan godt hende den finnes i andre helsekostbutikker også. Let me know hvis dere ser dem.

Jeg kan godt spise denne igjen om de er utsolgt for den blå. Har forresten tenkt å teste flere av barene i serien, så følg med. Noen som har smakt denne eller noen av de andre?

Gjenkjøp: Gjerne det

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.