Dagligvarehandelen

Det er ikke ofte jeg skriver om meg selv her på bloggen, men akkurat dette er det faktisk litt moro å dele. For meg er det nemlig ikke dagligdags å komme på trykk i en bransjeavis.

Consuming i Dagligvarehandelen

I tiden som kommer skal jeg samarbeide med Dagligvarehandelen.
De kommer til å trykke noen av produktanmeldelsene mine i avisen sin, og jeg synes det er veldig stas at de har oppdaget min noe sære nisjeblogg.
Så får vi bare krysse fingrene for at det snart begynner å lekke nyheter fra høstslippet. Nå er det ei hel uke siden jeg fant forrige nyhet, og for en dagligvarenerd som meg er det så lenge at det nesten fremkaller abstinenser.
Har dere sett noe enda?

🙂

 

17 thoughts on “Dagligvarehandelen”

  1. Gøy å lese om deg i avisa “vår” 🙂 Har ikke sett noe nytt, men det kom label på hjemmelaget grandiosa med skinke en dag. Den er ny tror jeg?

  2. Go Ingvild 😀 Hurra for deg! Det var gøy 🙂 Du fortjener det, er gull å ha bloggen din som guide i produktjungelen. Gratulerer 😀

  3. Så bra! Gratulerer med å bli bidragsyter! Det er bra at bransjen får vite av brukernes meninger om produktene 😀

  4. Du fortjener jammen meg omtale for den flotte jobben du gjør 🙂 Jeg digger at du er såpass ærlig og faktisk sier rett frem hva du mener om produktene. Noe har du gjort meg nysgjerrig på, mens andre ting har du fått meg til å styre unna 😉 Jeg skal følge med deg videre.. Håper du oppdaterer mye fremover nå som det er så mye nytt på markedet!

    1. Takk for hyggelig kommentar 🙂
      Synes dette er veldig moro, alle trenger jo en hobby?! Og selvfølgeig er det ekstra gøy når andre også kan ha glede av det.
      Ja, skal absolutt forsøke å oppdatere en del fremover. Har slitt veldig med det tekniske her siden forrige torsdag, men det ser ut som om alle feil er rettet opp nå. Er rimelig frustrerende å stadig ikke komme seg inn på sin egen blogg. -Det pastasausinnlegget publiserte jeg faktisk fra mobilen, men så streiket appen også.
      Krysser fingrene for at systemet holder seg stabilt oppe i ukene som kommer.

  5. Hei! Nå kan du glede deg,masse nyheter på vei inn i butikkhyllene! Liker veldig godt dine innlegg i dagligvarehandelen. Artig med likesinnede !!:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.