Potetgull Holiday fra Maarud

Det nærmer seg helg, så jeg sniker inn en potetgullpost igjen. Vår gode venn Maarud har jo lansert potetgull med Holidaysmak!

Nå er det jo noen uker siden maislippet, så jeg antar at flere allerede har smakt selv, men siden dippen med samme smak er en klassiker, må jeg bare ta med en post allikevel.

Holiday potetgull i kasse

Jeg har faktisk smakt Estrella sin Holidaychips tidligere, mener det var i fjor sommer, – er som dere skjønner ofte på utkikk etter nyheter når jeg er på harrytur også. Hadde derfor en viss anelse om hva som ventet meg da jeg tok fram posen. Mener i farten å huske at Estrella sin variant var småriflet? Stemmer det? Never mind, er ikke viktig altså.

Holiday potetgull åpnet

Når man åpner posen lukter det udiskutabelt Holiday! Ingen tvil. Har man luktet på og smakt dippen, kjenner man umiddelbart igjen inntrykket Ganske snodig egentlig. Og nesten så det føles som en liten kulturkræsj å spise potetgullet når smaken er så kjent, men konsistensen så uvant. Holidaysmaken skal jo liksom være mjuk, ikke knasende. Og dette potetgullet er ganske så sprøtt og knusprig.

Holiday potetgull på bordet

Ved inntak av de to, tre første flakene kjennes den litt mektige rømmepulversmaken (som jeg ikke er så begeistret for) ganske tydelig. Men når man har tatt noen flere flak, i ganske rask rekkefølge, kjennes den ikke så tydelig lengre. Det er akkurat som om den viker litt unna og blir dyttet til side av de andre smaksinntrykkene. For sånn i det store og hele synes jeg dette er potetgull med mye smak. En ting er den lille runde rømmesmaken i starten, men så setter faktisk noe ganske syrlig og nesten saftig inn, noe som etter hvert også kjennes på tungen. Det er ikke sterkt, men tydelig og løkaktig. Paprikainnslaget er også ganske tydelig her, så man må nok like paprika for å like dette. Synes bildet på posen gir en utrolig god beskrivelse, skulle nesten tro noen hadde tømt en pose dipp over vanlig potetgull for å smaksette det.

Holiday potetgull i butikken

Selv om smaken her er ganske fiffig og konsistensen veldig bra, tror jeg ikke det blir gjenkjøp. Ikke noe å utsette, men jeg foretrekker nok holidaysmaken i kombinasjon med dipkonsistens. Mest av gammel vane tror jeg. 😛

Hva med dere? None som har fått dette potetgullet som ny favoritt?

Gjenkjøp: Tviler

 

11 thoughts on “Potetgull Holiday fra Maarud”

  1. Det var godt men ikke noe spesielt, var artig å prøve bare for å gjøre det. Men tror ikke den overleve alt for lenge… Prøvde denne med holiday dippen som de anbefalte. Men føler at det ble som å dyppe jordbær i jordbær syltetøy, litt meningsløst. Men det var absolutt en godt spisende chips, for all del 🙂

    1. Enig, den er absolutt etanes.
      Ja kan tenke meg at det blir litt smør på flesk å dippe i holidaydipp ja. Bedre at begge deler får skinne hver for seg.

  2. Absolutt ny favoritt! Nå foretrekker jeg mitt potetgull med mye smak (slik som tasty friday som var en periode). Litt voldsomt mye løksmak, men helt klart overlevbart det. Denne har det allerede blitt gjenkjøp av, og jeg gleder meg til fredagen begynner og jeg kan knerte en ny pose!

  3. Syntes den var veldig god, de første gangene. Etter å ha spist noen poser (delt med mann og barn altså), så ble det bare for mye. Foretrekker grillchips, dillchips eller bare salt!:)

  4. Anbefaler å prøve denne chipsen med litt rømme, det er virkelig nydelig. I tillegg holder rømmen bedre, ettersom det er rikelig med krydder på flakene og du får en bra smak av holiday. Irriterende at dippen blir tom, før chipsen er det. Bør prøves 🙂

  5. Anbefaler å prøve denne chipsen med litt rømme, det er nydelig. Rømmen holder bedre, ettersom det er rikelig med krydder på flakene og du får en bra smak av holiday. Du vil dessuten ikke miste den smaken ved overdøving av rømmen mal. I tillegg er det irriterende at dippen blir tom før chipsen blir det. Må prøves 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.