High Protein Bar Strawberry Cheesecake fra Allévo

En stund siden sist jeg skrev om en måltidsbar nå, så jeg ville bare kjapt nevne denne High Protein Bar Strawberry Cheesecake fra Allévo

Allevo strawberry lime cheese cake

Jeg kjøpte den faktisk på en helsekostbutikk i Sverige, og siden den er beskrevet på Allevos norske nettside antar jeg at den selges her i landet også. -Men jeg har ikke sett den noe sted. Skal være på utkikk.

Allevo strawberry lime cheese cake åpnet

Da jeg pakket opp ble jeg litt fascinert av det røde gelelaget som så ut til å befinne seg under den hvite sjokoladen. Er det forresten sjokolade eller yoghurt? Jeg klarte ikke helt å avgjøre. Uansett lyste dette røde i mot meg gjennom det hvite, og fikk meg til å enke på en slags hvit Troika. Hvor spennende hadde ikke det vært forresten? Noe å tenke på Nidar?

Allevo strawberry lime cheese cake delt

Allévo skriver på nettsiden sin at baren har en frisk smak av ostekake med jordbær og lime. Njaa, er vel ikke helt enig i det. Jordbær ja, ostekake og lime – ikke like mye. Men den var god! Synes dette ostakakebunnlaget smakte som veldig mange av de andre barene, som en slags ordinær, bløt kjeks, og det var såpass fristende at jeg stadig fikk lyst til å ta en ny bit. Den er ikke for søt, men har litt smak. Jordbærlaget er kanskje det eneste som minner meg om ostekake, siden jeg alltid pleide å spise det med sånn rørt jordbærsaus på på tidlig 2000-tallet, og totalen var faktisk overraskende god. Limen kjente jeg ikke noe til.

Baren skal inneholde ekstra mye proteiner, noe som gir økt metthetsfølelse og bidrar til å opprettholde muskelmassen. Den kan brukes som måltidserstatter for et eller flere måltider, eller som mellommåltid som jeg gjorde på jobben.

Vet ikke helt hva det var som gjorde at jeg likte denne såpass godt, men den traff et eller annet. Hvis jeg finner den blir det gjenkjøp  – og om ikke før så i alle fall på neste harrytur! Andre som har smakt denne? Hvor finnes den evt. i Norge?

Gjenkjøp: Ja

 

8 thoughts on “High Protein Bar Strawberry Cheesecake fra Allévo”

  1. Bra du likte den, da!

    Som trofast barspiser så må jeg si at dette er baren som kommer dårligst ut for min del. Synes den ble seig, søt og altfor klissete – og totalen gjorde meg bare kvalm. Liker best at det er et innslag med sjokolade, kokos eller karamell, jeg 🙂 Og som svar på spørsmålet ditt. Jeg har sett at denne selges i Norge. Både på apotek 1 og på Vitus Apotek. Tror også Boots Apotek har den i sortimentet sitt.

    Overtrekket (i følge nett) består av sukker, kakaosmør, skumyoghurtpulver, laktose, emulgeringsmiddel – så tror det er mer tilnærmet et yoghurttrekk enn et sjokoladetrekk.

    Ha en god helg!

    1. Takk for info! Har ikke sett den på noen av apotekene, men kan jo være fordi de har vært for små.

      1. Mye mulig, men her i Horten er vi ikke mer enn 25 000 innbyggere, og de har den på hvert fall tre av fem apotek 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.