Smoothie mango og banan fra Freia

Siden det var to for 30 på Narvesen, kjøpte jeg med meg den andre nye melkerullen fra Freia før påske også; Smoothie mango og banan. (Innlegget om den med jordbær og pasjonsfrukt kan leses her.)

Smoothie Mango og Banan

Og neida, jeg ble ikke mer imponert over denne enn den forrige. Blæh. Lurte et øyeblikk på om dette skulle være en form for spøk? Beklager hvis jeg er uhøflig mot Freia, men dette kan jo ikke være noe som er ment å vare?

Smoothie Mango og Banan rull

Kunstig besk smak, og det kjennes som om sjokolade forstyrres av noe litt seigt syltetøyaktig fyll. Trodde da virkelig man hadde testing med fokusgrupper og masse undersøkelser i forkant av disse produktlanseringene? Har produktutviklerne glemt det denne gangen??

Smoothie Mango og Banan åpnet

Ingen gjenkjøp herfra, har ikke spist mer enn den ene biten dere ser bilde av her.
Finnes det i det hele tatt noe menneske der ute som liker denne?

Gjenkjøp: Nei

 

8 thoughts on “Smoothie mango og banan fra Freia”

  1. Liker godt fruktfyll (Aprikos-biten er jo den beste i Twist!) – så kjøpte begge to hos Narvesen i går. De var litt skuffende. Fyllet er, som du sier, litt syltetøyaktig – ikke krem – ikke karamell. Så synes de har bommet en hel del på smaken. De kunne også rendyrket banan-smaken på denne utgaven, passer bedre til sjokolade. Mango og sjokolade er ingen slager. En karamellkrem med banansmak hadde vært mye bedre.

    1. Enig i at et mer kremaktig fyll hadde vært mye godere, kanskje en slags hvit sjokolade-mousse som basis. Hvis de vil kjøre tropisk stil så ville jeg heller valgt pasjonsfrukt enn mango.

  2. Elskeeer den faktisk!! den med jordbær og passionfrukt, har ikke smakt den med mango og banan. Så trist at det virker som den er upopulær, forsvinner nok rask 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.