Dette var en god pai! Smakte Stabburets pai med ost og spinat tidligere denne uken, og ble positivt overrasket! Den kom i februar, men jeg har faktisk ikke fått smakt den før nå.
Jeg liker i utgangspunktet paiene til Stabburet godt (jeg er egentlig en skikkelig Stabburet-fan), men ble litt skeptisk siden denne ikke inneholder noe kjøtt. -Men fem oster klarer heldigvis helt fint å smaksette en pai. Her er det brukt cheddar, hvitost, ferskost, italiensk Grandbiraghi (hva nå det er) og et hint av blåmuggost.
Dere kjenner konseptet, sant? Man setter paien i aluminiumsformen i stekeovnen, eller varmer den på en tallerken uten aluminiumsformen i mikroen. Her er den frossen, klar for steking.
Paien smaker ikke sterkt, men man kjenner at det er ordentlig ostesmak. Det er ikke beskt eller stramt på noe vis heller, og dere som vegrer dere for blåmuggost kan slappe halt av. Man kjenner ikke noe separat blåmugginnslag. Bare en total, fin ostesmak. Spinat, som det var en del av også smaker ikke mye i seg selv, men jeg synes det var et fint supplement til ostene her. Liker spinat, likte kombinasjonen. Og det gjorde ingenting at den ikke inneholdt kjøtt. Jeg spiste hele paien på et blunk, mens lillemor koste seg med tomatsuppe. Hva er det forresten med barn og tomatsuppe? Blir de aldri lei?? ♥
Husker ei jeg var på barselgruppe med for mange år siden lagde en veldig god spinatpai med pølsebiter i. Kom til å tenke på den da jeg spiste denne. Det hadde ikke vært dumt med en pølsebit eller to ved siden av her altså. F.eks disse korte, røkte kjøttpølsene uten skinn. Mmm, det skal jeg kjøpe inn og ha ved siden av neste gang. For ja, her blir det gjenkjøp – håper den kommer i stor størrelse etter hvert!
Flere som har smakt denne?
Gjenkjøp: Ja
Dette her er sånne ting jeg kan spise til lunch, om jeg vil ha noe ekstra godt.. Og jeg er veldig glad i ost da.. hehe..
Ja den har perfekt lunsjstørrelse!
Hurra – endelig en måltids-nyhet som er uten kjøtt!!
🙂