Comfort FreshTECH Apple Twist

Har dere luktet på denne grønne herligheten? Comfort kom med en ny FreshTECH-variant i februar som heter Apple Twist, og her snakker vi virkelig epler. Grønne epler!

Ut i fra reklamen som har gått på TV den siste tiden hadde jeg trodd fargen skulle være enda knallere grønn, men som dere ser er den ganske dus og fin.

Comfort Apple Twist

Jeg har jo skrevet om FreshTECH tøymykner tidligere (her), og den skal inneholde en teknologi som fjerner vond lukt i tøy. Altså tøy som lukter ille selv om det er nyvasket. Leste på sidene til Lilleborg at av 10 nordmenn visstnok har opplevd sur lukt i rent tøy. Huff, kjipe greier. -Men bra med nye oppfinnelser som løser problemet.

Comfort Fresh Tech Apple 2

Denne grønne magiske væsken lukter virkelig eple. Grønt eple. Duften er mye syrligere enn epleduften som kommer fra det rosa Fruity Dream-skyllemiddelet (innlegg her). Det lukter mer av typen røde vinterepler. Apple Twist lukter ordentlig eplefriskt på en helt annen måte. Fikk virkelig assosiasjoner til en av barndommens favorittgodterier, Saure apfelringe fra Trolli. 😉 (Google it!)

Det som også er litt digg, er at når man tørker seg med et håndkle hvor dette skyllemiddelet er brukt, er det akkurat som om duften blir litt forsterket når håndkleet blir vått igjen. Nice. En fiffig liten detalj. Allikevel er det for all del ikke slik at man går rund og lukter som en hel eplefarm selv om man har brukt skyllemiddelet på klærne sine.

Comfort Fresh Tech Apple

Siden eple er en av mine absolutte favorittsmaker og dufter blir et selvfølgelig gjenkjøp av denne flaska.
Flere som har latt seg begeistre?

Gjenkjøp: Ja

 

12 thoughts on “Comfort FreshTECH Apple Twist”

    1. He he ja det kan du. Og prøv noen saure apfelringe også. Eller sure grønningser som jeg pleide å kalle dem. Smaker ordentlig eple! 😀

  1. Denne må prøves 🙂 Elsker grønne epler!

    De nye cheese doodlesene har kommet i butikk her i Trondheim, gleder meg til å lese din anmeldelse av dem. Så langt er jeg ikke imponert over den amerikanske, og sånn middels på den franske. Den italienske typen må vente i skapet 🙂

    1. Ja gleder meg til å smake dem. Har tittet hver dag denne uka, men enda ikke funnet dem faktisk. Kanskje i morra? 🙂

  2. Likte ikke denne, jeg… Jeg elsker Softlan eple, så jeg kjøpte ivrig med meg fire flasker Comfort Apple Twist da den kom på tilbud på jobb. Tenkte jo at det kom til å være mye samme greia, men der ble jeg skuffet. Jeg tok med meg de tre jeg ikke hadde åpnet og bytta dem til min favoritt, den rosa Comforten, dagen etter. Kollegaen min som slo inn returen for meg var forresten enig med meg i at denne ikke blir noen favoritt. Så to av to spurte Meny-ansatte likte ikke Comfort FreshTECH Apple Twist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.