Thai Panag Curry Kyllinggryte fra Toro

Da er det allerede gått en måned siden produktslipp og jeg har fortsatt masse igjen å smake. Nesten så jeg blir litt stressa. Det kommer jo nye varer i mai igjen. Gulp.

Vel, ingen slipp uten en ferdigrett eller to, og nå har jeg testet Thai Panag Curry fra Toro.

Thaimat

Dette er som dere ser en fiks ferdig kyllingrett, som i tillegg til mikroen også kan varmes i enten vannbad eller en kjele. Jeg er ikke veldig fan av mikromat, så jeg bruker kjele der det er mulig. Synes det gir en helt annen varme som varer lengre. Denne retten var klar på 6-7 minutter, og det luktet veldig kokosmelk mens oppvarmingen pågikk.

Thaimat 2
Siden det er en kyllingrett inneholder den så klart kyling, og i tillegg finner vi minimais, vannkastanjer, purre og ris i en slags svakt krydret currysaus.

Thaimat 3

Hmm, den duger denne her, men jeg har generelt aldri vært sånn jublende begeistret for thaimat. Synes det er midt på treet. Men om vi ser bort i fra det var retten helt okay. Kanskje litt i salteste laget, men fortsatt okay. Vannkastanjene hadde en fin krisp konsistens, minimaisen det samme. Purren var litt pjusk. Kyllingen var også bra til ferdigrett å være synes jeg. Man må selvfølgelig ta det for det det er, men det smakte verken som slintrete avskjær eller hadde puddingkonsistens. Det var ordentlig kylling i ganske tydelige stykker. Og så var det ris. Mye ris. Og alt er omsvøpt av denne currysausen som er krydret, men ikke sterk. Det smaker liksom folkelig, europeisk thaimat. Ufarlig og veltilpasset. Skulle dog ønske Toro kunne justere blandingsforholdet bittelitt. Skjønner at mer kylling trolig vil fordyre retten, men bare 1-2 vannkastanjer og minimaisbiter til hadde holdt.

Tviler på at det blir gjenkjøp av denne. Ikke noe galt, det handler bare om mine subjektive preferanser. Det var nok mat, jeg orket faktisk ikke alt, men var bare sånn passe fornøyd da jeg var ferdig. Moro å ha prøvd, og jeg er stadig ike forbauset over hvor mange ferdigretter som overlever i butikkhyllene. Spennende å se om dette blir en av dem.

Noen andre som har smakt? Hva synes dere i så fall?

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “Thai Panag Curry Kyllinggryte fra Toro”

  1. Har sagt det før, og sier det igjen: Thai-smak eller ikke, dette ser jo ut som risotto og det er nokså uaktuelt å kjøpe retter der ris, saus, grønnsaker og kjøtt ligger i en smørje, med mindre det faktisk er risotto ! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.