Påskefristelser fra Minde sjokolade

Om ei snau arbeidsuke er det påskeferie for veldig mange av oss – så nå er det definitivt lov til å kose seg med påskesnop. Vi har smakt den nye posen med Påskefristelser fra Minde sjokolade – mmm, for eit herleg syn.

Påskefristelser fra Minde

Likte så godt gulfargen på posen. Så lys, ren og klar. Er ikke så glad i sånn mørkegul som nesten grenser mot lys orange, men denne hadde den perfekte påskenyanse.

Posen inneholder en fin og variert sjokolademix synes jeg, her var det noe for oss alle.

Påskefristelser fra Minde fra siden

Påskefristelser fra Minde åpnet

Som dere ser finner vi karamellbiter, figurer av ren melkesjokolade, bringebærgele, en mørk mokkabit og noen små marsipanbrød med nougat som er singelpakket. Jeg kastet meg over bringebærgeleen og mokkabitene, og gjestene og jentene spiste resten. Marsipan med nougat var det eneste jeg ikke brydde meg særlig om her. Har aldri likt nougat, selv om jeg har forsøkt å tilvenne meg smaken mange ganger i voksen alder. Det går bare ikke. Men ikke noe problem – er jo alltids fint å kunne dele med andre.

Påskefristelser fra Minde i skål

Tror ikke innholdet krever noe ytterligere presentasjon. Godt var det, og med noe salt attåt, ble det helt komplett.

Denne posen har jeg allerede kjøpt to ganger folkens – og ser ikke bort ifra at det kan bli noen til i neste uke. Flere som har latt seg friste? 😀

Gjenkjøp: Ja

 

4 thoughts on “Påskefristelser fra Minde sjokolade”

  1. Satser på at jeg finner denne på Rema litt senere i dag, og at posen jeg velger ut er kjemisk fri for mokkabiter.

  2. Synd de må ha denne nougaten i marsipanen, ødelegger jo den gode marsipan-smaken. Aldri vært fan av denne biten, og var den eneste biten jeg aldri ville ta i juleposen til Minde i fjor.

  3. Dette er den dårligste påskeposen syns jeg. Altfor få bringebærgele, og hva med en ordentlig marsipanbit istedenfor den sørgelige nougatsaken?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.