Lettrømme fra Nord fra Tine

Fant ut at jeg skulle teste Tines nye Lettrømme fra Nord i går. Skulle uansett handle rømme, og boksen var unektelig ganske tiltalende.

Lettrømme fra Nord

Dette er en rømme sammensatt av både geitefløte og kumelk, noe som skal gi den en spesielt god smak. Tja, det kommer vel an på hva man foretrekker det? Tine fremhever at den passer ypperlig til fisk, spekemat og vafler. Vi prøvde den som tilbehør til kyllingsalat.

Lettrømme fra Nord 2

Konsistensen var glatt og fin, og fargen ordentlig ren, klar og hvit. Lukten var noe stram, og smaken heller spesiell. Jeg fikk følelsen av at jeg spiste flytende chèvre. Geitesmaken var litt for dominant og dermed ble helhetsinntrykket litt for sært. Medsmakeren min syntes imidlertid den var god.

Lettrømme fra Nord åpnet

Selv om boksen var både heilnorsk og nostalgisk, trur jeg ikke dette er rømmen for hvermannsen. Gjetter at den forsvinner igjen om ikke så lemge.

Lettrømme fra Nord til mat

Nei, smaken av bratte fjelskrenter var ingen suksess her i gården, ingen gjenkjøp på meg. Hva med deg?

Gjenkjøp: Nei

 

6 thoughts on “Lettrømme fra Nord fra Tine”

  1. Jeg kommer ikke til å kjøpe den. Ikke var smaken noe å skrive hjem om, og den koster rundt dobbelt så mye som vanlig lettrømme. Men det verste av alt; skal jeg si deg hva det er? Det går pokker ikke an å stable boksene oppå hverandre! Hvilken premienisse av en emballasjedesigner har kommet opp med dette makkverket av en boks? (Dette tar I-landsproblemer til et helt nytt nivå.)

    Hilsen frustrert meieriansvarlig

  2. Har denne og den der skjørosten (tror jeg det var?) på handlelisten for i morgen. Elsker chevre over alt i (oste)verden, så denne er jeg veldig spent på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.