Hobby Cola fra Nidar

I går fant jeg endelig Hobby Cola fra Nidar. -Etter å ha leita i over ei uke. De hadde et digert lass ved kassa på Kiwi i Sandvika.

Hobby på Kiwi

Da jeg hørte at denne skulle komme for en stund siden, tenkte jeg at det var tidenes idé. Den originale Hobbyen med banansmak er jo nærmest en klassiker, og å erstatte banan med cola måtte jo bli vellykket.

Hobby Cola

Her juksa jeg egentlig litt, for jeg kjøpte faktisk to da vi var på Kiwi. Så trua hadde jeg. Vi smakte den første allerede i bilen, men siden den ble åpnet av ivrige barnehender, og jeg satt bak rattet fikk vi jo ikke tatt noen bilder. Denne der ser her er derfor Hobby nr 2.

Hobby Cola åpnet

Syntes den luktet ganske vanlig hobby da jeg pakket den ut. I tillegg var det en svak eim av cola som også fant veien opp til nesa.
Smaken var egentlig ikke helt som forventet. Det smakte liksom for mye vanlig hobby, og det forstyrret på et vis colasmaken. Det var akkurat som om noe ikke stemte. Ble liksom sittende å kjenne etter om jeg smakte noe som ikke var der. Colageleen var også en tanke stram samtidig som den var svak, – vanskelig å forklare, men jeg skulle ønske den var bitte litt rundere i smaken.

Hobby Cola over

Hadde trudd dette skulle være den ultimate sjokoladenyheten, men må dessverre medgi at det ikke blir noe gjenkjøp. Jeg er ganske sikker på at den forsvinner om ikke så lenge faktisk. Sad but true. 🙁 Ble litt skuffa. Vanlig Hobby er absolutt en av mine favoritter, og jeg hadde virkelig gledet meg til denne her.

Hva synes dere? Enige eller uenige med meg?

Gjenkjøp: Nei

9 thoughts on “Hobby Cola fra Nidar”

  1. Har du fått med deg at det kommer to nye melkesjokolade-ruller fra Freia? Samme konseptet som Smil, men med mango/banan og pasjonsfrukt/jordbær fyll. Litt skeptisk, mest på grunn av at de betegner fyllet som “smoothie”, synes ikke det passer helt med sjokolade…

  2. Helt enig, vanskelig å merke noe særlig til spesiell smak her. Men artig gimmick. Dyr sjokolade – 20 kroner på Joker. Nyhetene som nevnes over i kommentarfeltet her virker mer spennende!

  3. Dene her så jeg i kassa på MENY her om dagen, og jeg kjøpte ikke. kanskje jeg hadde en liten følelse av at du ikke ville anbefale den.. hihi.. Men av en eller annen grunn så hoppet jeg over akkurat denne her.

  4. Tror nok ikke denne blir så lenge, nei. Selv kjente jeg nesten ikke colasmaken i det hele tatt. Den var fersk og god da, det skal den ha. 🙂 Men tviler nok litt på at det blir gjenkjøp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.