Fun Light Sitrusfest fra Orkla Foods

Her forleden smakte vi en av de nye Fun Lightvriantene som har kommet, nærmere bestemt Sitrusfest. Liker produkter med orden “fest” i navnet. Juhuu. 😀

Fun light

Det står at dette er saft med smak av sitron og lime, men den er absolutt ikke sur. Egentlig minnet den ganske mye om appelsinsaft synes jeg. Og Sprite. En slags blanding av de to kanskje. Fikk assosiasjoner til hm… blandevann? Gulp.
Fruktig og fin var det i alle fall og det er ingen tvil om at den smaker sitrus. Snill, ganske søt sitrus. Barnevennlig og leskende som bare det. Og heldigvis kjente jeg ikke noe ettersmak med dette karakteristiske lightprodukt-preget: Bra!

Fun light i glass

Egentlig litt snodig at fargen er så gul. Hadde trodd den skulle være lysere og hvitere/blassere. Lillemor som er den store saftelskeren her i huset ble superbegeistret, og skulle nok helst drukket den hele tiden om hun hadde fått lov. Jeg er fortsatt streng, så her det det vann til hverdags. Men vi skal nok fint klare å drikke opp denne på relativt kort tid altså. Vi er godt i gang. 🙂

Fun light i glass 2

Likte denne jeg, hva med dere?

Gjenkjøp: Godt mulig

 

9 thoughts on “Fun Light Sitrusfest fra Orkla Foods”

      1. Ja, zeroh må du prøve. Den er utrolig god 🙂 Blandet med Farris lime ble det som en syrlig spritevariant 😀

  1. Fikk ikke med meg at det hadde kommet flere enn den tvilsomme mango-etellerannet varianten (har et litt ugreit forhold til mango) denne gang, så dette var gode nyheter! Og sitrus da, jeg elsker jo sitrus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.