Fristelser Smågodt fra Minde sjokolade

Det nærmer seg helg, så jeg fant ut det passet med en liten sjokoladepost igjen. Vi har faktisk smakt en nyhet til fra Minde sjokolade vi, nemlig Fristelser Smågodt.

Fristelser smågodt fra Minde

Dette er definitivt en barnevennlig pose. Bare se på designet – lekende og lystig med fargeglade prikker på bokstav og skål. Kanskje ikke så vanskelig å tenke seg hvem Minde henvender seg til?
Innholdet samsvarer også definitivt med innpakningen. Her finner vi en karamellbit, banan, innpakkede risbrød, ren melkesjokolade og festplett. Alle lyse, snille og deilige biter som forsvinner i munnen i ulik hastighet.

Fristelser Minde smågodt

Dere vet alle hvordan fersk, lys sjokolade fra Minde smaker, så ytterligere beskrivelser tenker jeg blir overflødig her. Sammensetningen i posen er bra, bitene er kjente og trygge, det er ingen fillers, og alt forsvant fra skåla hos oss. Ganske kjapt. Personlig synes jeg det ble litt for søtt i lengden. – Selv om Risbrød er en av mine favoritter. Hvis jeg skal kjøpe en Mindepose til bare meg, velger jeg antagelig Jubileum. Men når jeg skal dele med både store og små -som man jo helst bør, da velger jeg denne.

Fristelse smågodt i skål 1 MInde

Fristelse smågodt i skål

Flere som har smakt disse fristelsene? Hva synes dere? 😛

Gjenkjøp: Ja, til de små

 

4 thoughts on “Fristelser Smågodt fra Minde sjokolade”

  1. Er en svoren tilhenger av melkesjokolade, spesielt fra Freia og Minde. Pokker at jeg ikke plukket med meg en pose i butikken i stad, men det ble en pakke Freia påskeegg i stedet (som skal spares til påske, håper jeg).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.