Biola Smoothie Jordbær fra Tine

Hadde egentlig ikke tenk å skrive om denne Biola Smoothien fra Tine i det hele tatt, men siden jeg har smakt, og den er ny, kan jeg like gjerne slenge ut noen få setninger.

Biola smoothie flaske-horz

Ikke de beste bildene i dette innlegget, siden jeg bråbestemte meg for at jeg skulle dokumentere dette her etter at den var åpnet.

Dette er ikke noe smoothie pr min definisjon. Det kjennes mer som en litt svak jordbæryoghurt. Eller vanlig Biola om du vil. Kjente lite til drue -og eplesmaken. Litt platt og litt surt, hmmm, -hele greia ga lite inntrykk.

Biola smoothie

Det står at man skal riste flasken, men mye ble fortsatt liggende igjen på bunnen av flaska. Her er det jo ulike syrnede melketyper som er syrnet med melkesyrebakterier, A+B og LGG®, og i tillegg er de beriket med vitamin D. Sikkert flotte greier, men jeg kjøper heller vanlig Biola fremfor denne kvasismoothien. Altså ingen gjenkjøp på meg.

Er et noen der ute som har latt seg begeistre av denne?

Gjenkjøp: Nei

3 thoughts on “Biola Smoothie Jordbær fra Tine”

  1. Tror jeg står over denne, glad i smoothie, men ikke når det ser ut som yoghurt i drikkeform. Tror heller jeg setten en blender og en wilfa juicemaster på ønskelisten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.