14 Cottage Cheese Jordbær/Granateple fra Tine

Okay – dette blir sikkert en av bloggens korteste poster.
Har smakt 14 Cottage Cheese Jordbær/Granateple fra Tine og den likte jeg ikke.

14 Cottage Cheese JordbærGranateple

Åpnet boksen med cottage cheese med iver og begeistring, tømte over den velduftende sausen, og tok en real smak.

14 Cottage Cheese JordbærGranateple åpnet

14 Cottage Cheese JordbærGranateple tømt

Vet ikke helt hva jeg hadde forestilt meg, men hadde vel en visjon om at det skulle smake litt mer magisk enn helt ordinær cottage cheese med syltetøy. Men det synes jeg ikke det gjorde. Sausen i seg sjøl var frisk og fin den, men det hjelper ikke. Dette vokste nesten i munnen. Og i rettferdighetens navn kan jeg ta med at jeg liker cottage cheese på brødskiva. Med noen tomatskiver og et dryss pepper blir det et helt okay pålegg. Men her fikk jeg følelsen av at jeg spiste en slags klumpete yoghurtsubstitutt. Er vel kanskje noe med begeret og forventningen det skaper.
Må understreke at det ikke er noe galt med produktet i seg sjøl – Tine leverer det de lover de, men jeg likte det ikke.

Som dere skjønner kjøper jeg aldri denne boksen igjen, og kommer heller ikke til å prøve varianten med eple og pære. Orket ikke spise opp, så jeg vet ikke om det metter nok til å fungere greit som et greit mellommåltid. Fortell meg gjerne hvor bra den metter hvis noen av dere har spist opp en hel enhet.

Gjenkjøp: Nei

 

11 thoughts on “14 Cottage Cheese Jordbær/Granateple fra Tine”

  1. Denne synes jeg også var helt ordinær. Synes sausen smakte helt vanlig syltetøy. Så egentlig veldig lett å lage til selv, dersom man liker denne type topping på CC. For øvring synes jeg eple/pære varianten var bedre, men jeg kommer heller ikke til å kjøpe noen av disse igjen.

  2. Jeg spiste en til lunsj i går, og likte den veldig godt 🙂 Mettet godt, helt til middag! Men vet ikke om det blir gjenkjøp, liker de andre 14-smakene bedre 🙂

  3. Hei,

    jeg har lest bloggen din en god stund og er fast leser. Jeg er en overivrig forbruker, og en lindenskapelig økonomistudent. Jeg håper du som en engasjert forbruker vil ta deg tiden til å sjekke ut denne dokumentaren: http://tv.nrk.no/serie/brennpunkt, og kommentere den i et innlegg. Jeg synes det er veldig viktig at vi som skal konsumere varene får bestemme hvilke varer som er i butikken. Jeg har f.eks LENGE lett etter hval sjokolade (hvorfor falt det meg ikke inn å sjekke nille?), alle i familien min elsker hvals marsipan, og det er ingen tvil om at hans sjokolade har vunnet hjertene til forbrukerne. Likevel så får vi ikke engang muligheten til å kjøpe sjokoladene hans, og vi må nøye oss med et alternativ fra Nidar fordi de punger ut mer penger for sine produkter. Er dette god butikk? Vil gjerne høre innspill fra deg!

    1. Heisann, hyggelig å høre fra deg! Har sett dokumentaren, og er dessverre ikke overrasket. 🙁
      Skriver antagelig et lite innlegg neste uke.
      Er så enig så enig, Hval marsipan er supergodt – heier på han.

  4. Oi, denne må jeg visst prøve! Elsker cottage cheese, og gjerne i en skål med syltetøy blandet inn.

  5. Jeg elsker CC med syltetøy! Men jeg kjøper en diger boks med CC og naturlig lett syltetøy. Mye billigere.

  6. Jeg har bare smakt den med pære og eple, og jeg likte den veldig godt. God løsning til et sunt mellommåltid på farta 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.