Sensitiv Dusj&Peeling fra Dr Greve

Må bare lage en liten post om Sensitiv Dusj&Peeling fra Dr Greve.

Dr Greve scrub

Jeg kan da virkelig ikke huske å ha sett den tidligere. Og jeg kjøper rett som det er Dr Greve-produkter…
Supert hvis noen av dere har bedre kontroll enn meg, og kan bekrefte eller avkrefte nyhetsstatus. Ser at det står nyhet på hjemmesiden til Lilleborg, men jeg vet ikke hvor nylig siden deres er oppdatert. Forhåpentligvis ganske nylig. (Som dere vet kan man definitivt ikke stole blindt på skilt, pakninger eller stativ der det står nyhet. Enkelte produsenter har jo svært egne forståelser av begrepet.)

Dr Greve Dusj og Peeling
Vel, ny eller ikke, jeg hadde ikke prøvd den før, så etter å gått forbi både fredag og lørdag, ombestemte jeg meg i ettermiddag og handlet inn ei flaske på Rema.

I følge produsenten er dette en dusjgele med mykgjørende og naturlige korn som gir en mild peelingeffekt. Fint for litt gusten, småtørr vinterhud det… høh. Såpen inneholder jojoba og oppfriskende agurk, og den er såpefri, pH-balanser og dermatologisk testet. Uten parabener er den også. Kan vel ikke bli bedre?

Dr Greve scrub close

Jeg synes duften på denne var veldig frisk og deilig. Det lukter renhet. Liker ikke dusjsåper som lukter for sterkt, med mindre de matcher eventuell bodylotion og parfyme jeg skal ha på.

Scrubkornene er små, og ikke så harde som i en ren body scrub, men de kjennes. De er tydeligere og forekommer tettere enn hos den tilsvarende varianten fra Palmolive synes jeg. Selve såpen er også glatt og bløt sik som annen Dr Grevesåpe. Velvære.

Dr Greve scrub på kanten

Nå har jeg jo bare prøvde den en gang, så jeg vet ikke hvor store underverker den vil gjøre på sikt, men jeg er i hvertfall fornøyd så langt.
Fint med en nyhet i non food- hylla, og denne kan jeg godt finne på å kjøpe igjen.

Er det noen andre som skal teste denne?

Gjenkjøp: Ja 

 

7 thoughts on “Sensitiv Dusj&Peeling fra Dr Greve”

  1. Har du fått med deg Naturelle Almond være har kommet med en dusj/olje og håndsåpe med duft av mandel. Herbal Essences har kommet med en ny balsam og shampo. Define en ny styling Extreme hold 24 hrs.Garnier en ny cleaning water.Aqua Derma wipes og 2 dau cream. Pamolive Deodorant men sport, (i alle fall nytt design). Flux har kommet med en jordbær og en mint. 🙂

      1. Ok. Kanskje ikke nytt alle steder . Men dette var nyhetene som kom i den lokale butikken her som peronalet holdt på å bygge inn i nytt planogram. 🙂

  2. Jeg går ut i fra at de fleste peelinger i Norge er med mikroplast, så også denne (PPG-9), men vet du om noen UTEN disse plastkulene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.