Exxtra Røffe Rifler fra Maarud

Jada, her har vi en ny vinner fra Maarud folkens. Exxtra Røffe Rifler Rock Salt.

Exxtra Røffe Rifler fra Maarud

Helt siden jeg så bilde av posen for noen uker siden har jeg vært superspent på å smake. Er allerede storfan av de andre Røffe Riflene, så forventningene var rimelig høye. Og heldigvis, produktet innfridde. Puh, ble nesten litt lettet. Er så stusselig hvis man blir skuffa over poetgull, sant? 😛

Dette er altså store, grove potetgullflak krydret med aromatisk rock salt. -Og posens bakside kan opplyse om at rock salt egentlig er naturlig krystallsalt fra Himalaya, dannet for lenge, lenge siden. Alltid festlig med fun facts.

Exxtra Røffe Rifler åpnet

Da jeg åpnet posen luktet det noe mer enn bare salt potetgull. Synes nesten duften virket litt saftig eller syltet hvis dere skjønner hva jeg mener. Finner ikke noe annet ord som kan beskrive inntrykket. Flakene er ganske kraftige, og rillene nesten firkantede. (Maarud kaller dem V-formede.) Konsistensen er sprø og knasende, men samtidig noe lettere enn antatt. Jeg hadde nemlig trodd feelingen skulle være som ved inntak av Proviant. (Og til dere som ikke vet hva jeg mener, og tror jeg fabler om turmat, kan jeg opplyse om at Proviant var et knallgodt potetgull Maarud lanserte for nesten fem år siden, men som nå dessverre ikke finnes mer.) Disse Riflene er på langt nær så tjukke, tette og kompakte som Proviantflakene var, de er mye krispere. Smaken er først og fremst salt, men ikke så ensidig og rendyrket som annet, mer vanlig, rifla salt potetgull. Her kjennes også et hint av noe annet. Noe svakt grilkrydder / løkaktig eller noe. Knallgodt!

Exxtra Røffe Rifler perfekt til dipping

De dype riflene gir plass til plenty med dipp. Jeg lot meg friste og kan bekrefte at kombinasjonen var perfekt. Dippen løftet inntrykket, og jeg ble god og mett for å si det sånn. Og til dere (mannfolk) som nærmest bruker potetgullflak som spader, og graver djupt ned i dippskåla kan jeg bare gratulere. Her har dere fått et nytt perfekt redskap. Som ikke brekker.

Exxtra Røffe Rifler i skål

Dette er et tilsendt produkt, (tusen takk!,) men da jeg fikk pakken fra Maarud hadde jeg faktisk allerede kjøpt meg en pose selv. Heldigvis. Da er det litt enklere når jeg skryter så mye. Det eneste dumme er at posen var litt liten. Vi var flere voksne som spiste, og med bare en pose hadde det nok blitt litt knapt for kvelden. I hvertfall i forhold til dippskåla, -så lenge alle forsynte seg med anstendige mengder. 😉

Er det flere av dere som har smakt disse enda? De har jo vært i butikkene ei ukes tid allerede.
Hva synes dere i så fall? Deler dere begeistringen min?

Gjenkjøp: Ja

 

9 thoughts on “Exxtra Røffe Rifler fra Maarud”

    1. Ja disse var gode. En stayer! 🙂
      Jeg smaker jo helt annerledes en deg, åpner ikke bare for å teste, men prøver hvert produkt i en naturlig setting. Så det er fortsatt en god del jeg gleder meg til å åpne og smake de kommende ukene. Men det skal noe til å slå denne altså!

  1. Satte også pris på RØFFE RIFLER men med salt og pepper. Denne varianten er ikke lenger å oppdrive, hvorfor Maarud, Hvem eller hvilken kjede har denne i sitt sortiment, hjelp meg å finne igjen denne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.