Duppeditter fra Kims

Var kjapt innom en Menybutikk i lunsjen i dag, og til min store overraskelse hadde de fått på plass massevis av nytt snacks! Meny pleier jo ALDRI å sette fram noe før slippdato, så jeg ble litt paff. Dro fram mobilen og knipset i vei, og sannelig måtte jeg kjøpe med en pose også.
Var litt i tvil, men valgte til slutt Duppeditter fra Kims.

Duppe Ditter fra Kims

Ved første øyekast, ser den jo akkurat ut som en av disse posene med Fredagsfavoritter som Kims har hatt noen år. Gjenbruk av en gammel ide her altså. Greit nok, resirkulering er tidsriktig som bare det.

Posen inneholder en miks av potetpiper, gittersnacks, snabelmais og krølleflak. Morsomme og kreative navn.

Duppeditter fra Kims

Ja, det er bare onsdag, men vi har smakt litt. (Hysj, ikke si det til noen. Jeg er vanligvis veldig streng når det gjelder snop og snacks midt i uka. Men noen unntak må man gjøre for bloggen akkurat i høysesongen, sant?)

Dette smaker akkurat slik dere tror det smaker. Det er absolutt ikke nyskapende, men trygt og forutsigbart. Barnevennlig. Passe salt, og det var en fin blanding av potetsnacks og maissnacks. Typisk slik man blir sittende å ta enda en og enda en av. Jeg likte nok krølleflaket best. Ordentlig knasende og sprøtt.
Posen ble også en fulltreffer hos de yngre smakerne, så etter en stund måtte vi bare sette bort skåla. Det er jo ikke meningen at man skal spise det som et ekstra måltid heller. Sånn ganske rett etter middag. 🙂

Dupp Ditter i skål

Kan ta med at jeg likte designet på posen. Fin og klar turkis/blåfarge, og jeg synes faktisk baksiden på posen var veldig ryddig og tiltalende. Altså i snackssammenheng.

Og så må jeg tillate meg  å være litt kritisk. For sjøl om jeg synes navnene på de ulike enhetene var artige, synes jeg hovednavnet Duppeditter var heller teit. Her kunne de produktansvarlige med fordel ha hatt et møte til med brain storming før de bestemte seg. Eller hur?

Duppeditter baksiden

Meget mulig det blir gjenkjøp av denne til husstanden. Ikke nødvendigvis til meg, men jeg skal nok forsyne meg litt jeg også hvis vi kjøper den igjen. Alt i alt gir jeg en liten tommel opp til snacksutviklerne hos Kims.

Hva tror dere om denne? Er det en stayer?

Gjenkjøp: Ja, tror det

 

9 thoughts on “Duppeditter fra Kims”

  1. Her ser en nok mye av resultatet at Nidar og Kims er slått sammen.. Tipper på at “Nidar-gjengen” – de samme som har sittet å funnet på morsomme konsept som “ville jungeldyr”, “gale gårdsdyr” , “deilige seigdamer” etc. – har involvert seg i Kims lanseringene… Der Freia styrer mot “kitsch” og nasjonalnostalgi har jo Nidar lenge gått motsatt vei og satset mer på “lekende” markedsføring… Synd for sistnevnte at de har fått firmatittelen “Orkla Confectionary & Snacks” for sitt helnorske firma, noe som i alle fall er lite “morsomt”..

    Synes dette blir i overkant tullete..

  2. Spennende. Jeg gleder meg spesielt mye til de forskjellige ostesnacsene i år. Jeg er nemlig en stor Fan av ostepop, og syns det var fryktelig trist da den med pepper forsvant fra hyllene..

  3. Alltid spennende med ny snacks. Vet du om det er hvetemel i disse? Hørte rykter om Maarud med sweet chili og paprika også, det gleder jeg meg til! 😀

    1. Å det vet jeg ikke. Men tror ikke jeg har kastet posen, kan sjekke senere. 🙂
      Ja sweet chili og paprika fra Maarud har jeg allerede sett på Meny. Må definitivt testes etter hvert!

      1. Så bra, tusen takk. 🙂 Håper ikke det er hvetemel i det. Gleder meg til du skal teste paprika og sweet chili! 🙂 Om ikke jeg tester før deg da, hehe! 🙂

  4. Ææææsj! Grrrrr. Skjønner ikke hvorfor de må tilsette dette hvetemelet overalt altså. :p Finnes jo figursnacks uten også. Men tusen takk for at du sjekket! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.