Coca Cola life

Jada, jeg har smakt Coca Cola life. Denne mye omtalte colavarianten som er søtet med sukker og stevia. Og jeg kan jo ikke ha en blogg som denne uten å skrive om det.

Coca Cola life

Jeg synes denne var midt på treet. Helt grei. Jeg foretrekker så absolutt Pepsi Max framfor Cola Light eller Cola Zero, og hvis jeg først skal ha noe fra The Cola-Cola Company vil jeg helst ha the real thing. Med rød etikett.
Synes smaken på denne var veldig lik både light og zero. Altså litt hul, platt og tam cola. Typisk lightsmak. Er den kanskje bitte bitte, litt spenstigere enn zero? Jeg er ikke sikker. De er temmelig like. Synes life har en anelse av noe syrlig/citrusaktig og er ørlitegrann kvassere, og jeg antar at det er steviaekstraktet som virker inn på smaken.

Coca-Cola life færre kalorier

Jeg er ikke overbevist, men for de av dere som liker zero og light blir kanskje denne en hit?

Coca Cola life selges allerede nå hos Narvesen, og fra uke 8 i dagligvarebutikkene.

Kommer den grønne etiketten til å fenge? Har dere trua?

Gjenkjøp: Nei

 

6 thoughts on “Coca Cola life”

  1. Holder meg unna alt av uekte søtningsmiddel, så denne er da er fint alternativ når man vil spare litt kalorier. Har kjøpt den i Sverige en stund, synes smaken er god jeg!

    1. Ja, den har vært i Sverige en god stund.
      Jeg synes den ble for emmen altså, men gjetter at mange jubler over at den nå er til salgs i Norge. 🙂

  2. Prøvde den i UK i fjor. Den faller mellom to stoler. Selv bruker jeg Grans X. Synes den er best av de uekte. Den ekte bare til fest, et par ganger i året. 🙂

  3. Narvesen har “kjøp en Cola Life, få en valgfri annen Cola” nå, så jeg tror jeg skal gi den et forsøk – vanlig Cola vet jeg jo er en slager!

    (Og beklager kommentarrushet, jeg har bare ikke lest blogger på noe som føles som et halvt århundre, og du har alltid så mye gøy jeg vil kommentere på når jeg først er innom.)

  4. Det som er fiaskoen med denne er hovedsakelig at den inneholder 7 gram sukker pr 100 gram, altså ca 35% mindre enn vanlig Coca Cola. Mens andre light-bruser inneholder 0 kcal.

    For å ta et regnestykke: om du drikker en flaske av dette hver dag, vil det i løpet av et år tilsvare 7 kilo fett (Beregnet 35 gram sukker pr flaske, en kilo fettvev i kroppen tilsvarer ca 7000kcal) mot 11 kilo fett på vanlig Coca Cola og 0 kilo fett av vanlig lettbrus.

    Så hvis man tenker på vektnedgang er denne mye nærmere vanlig brus enn lettbrus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.