Nye pakninger

Jeg må si jeg synes det er unormalt lite nyheter som har fått komme ut i butikkhyllene fram til nå. -Med tanke på at det er under ei uke til slippdato. Vel, da er det bare å glede seg over det lille som er å oppdrive. Og som alltid når det er lansering av nye matvarer, kommer også en del oppgraderinger av allerede eksisterende produkter. Enten om det er produktet selv som endres litt (eller mye), eller om det bare er innpakningen som får en make over. Jeg har oppdaget noen få tilfeller av new wrapping til nå, og som jeg pleier har jeg satt mobilen på lydløs, og sneket meg til å ta noen kjappe bilder.

Mills kommer visst med mer majones til folket. Fant disse nye, litt større tubene på Coop. De inneholder 230 g, mens de gamle “bare” inneholder 175 g. Kanskje ikke så lett å se på bildet her, men ved siden av de gamle tubene, ser man tydelig at disse er større.

Majones i større tube 1

Solo har fått ny form på flasken og ny etikett. Den var fin!
Gammel flaske ser dere helt til høyre.

Solo 2

Solopluss

Og så var det Nidars røde pose med Favoritter. Ser faktisk ut som om innholdet er litt endret i tillegg til at posen har fått nytt design. Mokka & Melk-biten ser ut til å ha erstattet Melkepletten.

Nidar favoritter rød gammel-horz

Jeg fortsetter å snuse, og snikknipser bilder hvis jeg ser noe. Finner antagelig mer når det nærmer seg helg. Håper i hvertfall det.
Og tusen takk for alle gode tips dere har kommet med fram til nå. 😛

 

12 thoughts on “Nye pakninger”

  1. Melkesjokolade med japp og ekstra tyggegummi med bjørnebær har i alle fall kommet på Rimi. Så også en pose fra Nidar som jeg ikke husker hva het men var sjokolade egg fylt med hvit sjokolade. Det er kanskje mer påskegodt, men sto nyhet på den 🙂

        1. He-he, nei det er jo ikke det. Men ikke første gangen det skjer med et produkt. Noen ganger står det “nyhet” i flere år. Gjetter at de hadde igjen massevis av gamle poser fra i fjor som måtte brukes opp. 🙂

          1. Ja sikkert. 🙂 Så forresten en ny type fisherman friends i dag, med sitron og honning. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.