Feta med hvitløk og oliven fra Lyst!

Må bare kjapt skrive en notis om denne Fetaen i olje med hvitløk og oliven fra Lyst!.

Lyst Feta i olje, hvitløk og oliven topp

Dette er et produkt jeg i utgangspunktet ikke hadde tenkt å skrive om. Noen ganger er det så befriende deilig å bare åpne en ny boks eller pakning uten å ha kameraet klart. Og det gjorde jeg altså i dag til middag. Jeg åpnet lokket, forsynte meg og begynte å spise. Men så var den så god, så da måtte jeg hente kameraet allikevel og knipse noen raske bilder.

Det er sikkert mange med meg som har Arla Apetina som default fetaost. Det har liksom blitt en godt innarbeidet rutine å nappe med seg et glass når man handler. Men når det finnes andre alternativer må man jo bare prøve.

Jeg hadde faktisk aldri hørt om Lyst! før jeg plutselig oppdaget boksen på Meny jeg. Bra, – jeg liker slike overraskelser. Fant ut at Lyst! er Lillehamer Ysteri og at de har noen flere produkter også. Må nok teste meg gjennom dem etter hvert.

Lyst feta boks

Her i denne boksen var det altså mest feta, men også noen deilige, saftige fedd hvitløk og noen svarte oliven. Og det hele var liksom så delikat. Fetabitene var glatte og faste, og det genererte ikke masse griseri i oljen bare man flyttet på dem i boksen. Likte det. Smaken var rimelig ren og klassisk, ikke for sterk og ikke for salt. Dessuten var det en så fin størrelse på boksen. Jeg spiser feta hele året, men det går litt i rykk og napp nå vinterstid. Dermed er det bra med bokser som ikke er så alt for store.

Lyst feta åpnet

Siden jeg var litt uti måltidet da jeg fant ut at jeg skulle ta bilder, orket jeg ikke hente ny tallerken og dandere maten min. Det er derfor ikke noe bilde av resten av middagen. Men jeg kan jo opplyse om at den smakte fortreffelig som tilbehør til kylling, baby leaf-salat og ris.

Denne var så god at det helt sikkert blir gjenkjøp. Har noen av dere smakt andre produkter fra Lyst!?
Kom gjerne med anabefalinger.

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Feta med hvitløk og oliven fra Lyst!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.