Pizzafyll med tomat og urter fra Toro

Okay, da blir det et innlegg om Pizzafyll med tomat og urter fra Toro folkens. Nei, det er ikke nytt, men siden det nå har ny pakning, ny og bedre smak, og jeg faktisk tok meg tid til å ta bilder mens vi lagde mat, må jeg jo skrive om det.

Pizzafyll for kjøttdeig fra Toro i pose

Dette er altså et pizzafyll for kjøttdeig, noe jeg instinktivt ikke liker. Helt siden den glade barndommen på 80-tallet, da det ble servert pizza i alle møblerte hjem hver lørdagskveld, har jeg nemlig hatt den oppfatning at pizza skal toppes med skinke, champignon, pølse, pepperoni, eller annet som man strør oppå tomatsausen. Ellers var det ikke ekte pizza, he-he. Hvis jeg var på besøk hos venner, hvor det ble servert kjøttdeigpizza, var det akkurat som om noe skurret. Jeg spiste selvfølgelig smilende og høflig, og det smakte jo helt greit, men det var liksom ikke the real thing. -Jeg hadde nemlig vært på ferie i Italia, og der var det aldri kjøttdeig på på pizza’n. 😉
Nok om det, nå finnes det en zillion gode pizzavarainter, og vi har altså nylig laget og spist kjøttdeigpizza.

Posens innhold skal blandes ut i kaldt vann og til dette brukte jeg min kjære shaker fra TupperWare. – Hva skulle jeg gjort uten den!

Pizzafyll for kjøttdeig fra Toro åpnet

Pizzafyll for kjøttdeig fra Toro i shaker

Den ferdige blandingen skal hvile litt og da passer det fint å brune kjøttdeigen.
Så blandes det hele, og vips er fyllet klart og kan foreles utover pizzabunnen. Veldig kjapt og greit!

Pizzafyll for kjøttdeig fra Toro tommes i kjøttdeig

Pizzafyll for kjøttdeig fra Toro på deig

Tja, denne pizzaen ble helt grei. Ikke noe mer. Syntes egentlig fyllet var ganske anonymt, på grensen til kjedelig, og hadde nok foretrukket mer smak. Det er ganske tydelig tomatsmak, men utover det må jeg nok kalle det rimelig ordinært. Skulle ønske jeg hadde kjent mer til de urtene som er nevnt på posen.

Jeg jukset litt, og spritet opp halvparten med litt grønnsaker. Så ble det en voksendel og en barnedel. Og barna var faktisk veldig fornøyde med denne pizzaen. Egentlig ganske logisk, siden jeg syntes det manglet litt smak.

(Argh, burde tatt et bilde av stykket fra den andre siden, men det glemte jeg i farten. Beklager.) Fibra pizzabunn hverdagskos

Kan altså konkludere med at denne sausen er rask og enkel å lage, og har trygg og familievennlig smak. Det blir nok kanskje gjenkjøp til barna.
Hva tenker dere om kjøttdeigpizza? 😛

Gjenkjøp: Mulig

 

11 thoughts on “Pizzafyll med tomat og urter fra Toro”

  1. Jeg er helt enig med deg! Kjøttdeig hører ikke hjemme på pizza. Pizza skal ha tomatsaus underst og skinke, champignon, pepperoni, paprika, ananas eller lignende oppå, før man tar osten øverst.

  2. Med tanke på din kommentar om kebabchipsene; har du hørt at Lay’s har lansert chips med capuccionsmak? Synes det høres litt rart ut jeg, vad tror du? 🙂

  3. Jeg er nå vokst opp med kjøttdeigfyll til pizza. For meg så er det aldri ordentlig pizza uten kjøttdeig. Bare sånn at jeg har nevnt det så har jeg faktisk spist kjøttdeigpizza i Italia også 😛

  4. Jeg er heller ikke så glad i kjøttdeig-pizza, men du burde prøve den med hvitløk og søt chili, den er kjempegod. Masse smak, men ikke for sterk. Blitt gjenkjøp av denne flere ganger allerede 🙂

  5. Jeg har alltid kjøttdeigpizza. Har sluttet å bruke sånn Toropose da jeg lager sausen selv av hermetiske tomater og tomatpure. Urter, hvitløk, løk, mais og sopp. Den går ned som bare det:)

  6. Ps. Den pizzaen der så jo bare nitrist ut også. Er tragisk å kun ha på kjøttdeig og saus. Så det var lurt av deg å sprite den opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.