Opplagt Havregrøt med lønnesirup fra Møllerens

Dagens lunsj på jobb ble Opplagt Havregrøt med lønnesirup fra Møllerens.
Kjenner dere den? Den er ikke ny, men fikk som dere ser oppgradert design nå i høst. Jeg hadde ikke smakt den før, så da måtte det jo bli bloggpost.

Grøt 1

Jeg synes det er veldig praktisk med disse pakningen med 1 porsjon. Helt genialt å ha liggende på jobb til de dagene jeg ikke har med brødskiver og ikke har lyst på knekkebrød. Regner med at det er flere som har det sånn innimellom?

Grøt 2

Denne grauten lages enkelt ved at man heller pulveret i ei skål, tilsetter 1,75-2,0 dl vann, og rører sammen. Alternativt kan noe av vannet erstattes med melk. I dag brukte jeg bare vann siden jeg ikke orka gå opp i kantina for å kjøpe melk.

Grøt 3

Når den er ferdigblandet er det greit å la den stå ei lita stund og tjukne litt.

Grøt 4

Det luktet faktisk litt karamellaktig  da jeg rørte sammen pulveret og vannet. Ikke mye eller kvalmende, men en liten anelse. Var så klart lønnesirupen. Konsistensen var fin og lett, ikke seig som f.eks havregraut man lager i micro kan bli. Smaken var ganske søt og veldig god. I alle fall de første skjeene. Etter hvert ble jeg nok mer oppmerksom på at dette var en søtere graut enn den jeg pleier å spise. Det smaker havregraut ja, men med noe ekstra. Den ble heldigvis aldri kvalmende, den var god hele veien, men kanskje litt mektig mot slutten.

Etter å ha smakt noen skjeer av den bar, tilsatte jeg noen eplebiter for at det skulle bli litt mer mat. Godt det også!

Grøt 5

Oppsummert er dette en pose jeg gjerne kjøper igjen. Fint å ha liggende på jobb, ha med i sekken på tur eller ha hjemme hvis man skal lage et lite måltid. Det blir nok ikke den jeg kjøper hver gang, men som variasjon til de usøtede typene er den absolutt en keeper.

Hva synes dere om denne da folkens? Flere som spiser havregraut på jobb innimellom?

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “Opplagt Havregrøt med lønnesirup fra Møllerens”

  1. Veldig praktisk å ha på jobben, og det er et ganske sunt måltid. Apropos havregrøt, så skulle jeg ønske det gikk an å kjøpe “stålkuttet havre”, av typen Fjordland bruker i de ferdige havregrøtene sine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.