Juleskum pepparkaka fra Cloetta

Det er ganske lenge siden jeg så bilde av denne posen med Juleskum med pepperkakesmak på siden til Cloetta. Regnet ikke med at den kom til å komme til Norge, i Sverige har de jo stadig andre Cloettavarianter enn her, men her om dagen fant jeg faktisk posen på Jula i Sandvika.

Juleskum med pepperkakesmak

Nei nei nei, dette var vel ingen heldig combo. Ble skuffet allerede da jeg snuste nedi posen. Blæh. Det luktet av noe søtt, fløteaktig med innslag av karamell, og det hele ga fra seg en slags småkvalmende eim. Smaken var ikke  bedre. Det smakte vanilje, fløte, karamell og krydder, og sammensetningen minnet meg faktisk om …sepe. Dere vet slike gamle såpestykker som man kan finne hvis man rydder opp på et meget, meget gammelt bad, der en meget meget, gammel dame i årevis har tatt vare på alle gavesett med seper hun har fått opp gjennom årene. Siden krigen. Minst! Konsistensen var mjuk og fin, og skummet var akkurat passe seigt, men det veide på ingen måte opp for den kvalme smaken. Jeg ble sittende igjen med en litt krydret, småekkel ettersmak i munnen, og jeg synes nesten det hadde noe medisinsk over seg.  Skjønner hvorfor man i utgangspunktet ikke har distribuert disse på det norske markedet for å si det sånn.

Juleskum med pepperkakesmak 2

Nei, styr unna folkens. Ingen vits å innvlge seg en Julatur, -ei heller harrytur, for å kjøpe denne posen.

Gjenkjøp: Næhæhæhei!

 

5 thoughts on “Juleskum pepparkaka fra Cloetta”

  1. Når jeg leste overskriften tenkte jeg at “oi, det hørtes egentlig godt ut”, men det endret seg fort når jeg leste videre gitt. :p Hørtes skikkelig, skikkelig guffent ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.