HTH skin repair cream

Jeg liker tilgjengelighet. Jeg synes derfor det er best å handle i store matbutikker med bredt utvalg, slik at jeg kan kjøpe litt annet enn bare akkurat melk og brød. Jo færre steder jeg må dra for å få ordnet det jeg har å lista, jo bedre er det. Og nå nylig har jeg sett masse reklame for at nyheten HTH skin repair cream selges i dagligvarebutikker, så man slipper å dra på apoteket.
Her er de i hylla på Mega, men jeg har sett dem flere andre steder også.

HTH på Mega

Husker godt HTH-kremen fra jeg var liten faktisk, men det var først i voksen alder at jeg skjønte det det sto for Hjelper Tørr Hud. Egentlig ganske originalt 🙂
Denne skin repair-varianten skal være utviklet for ekstra tørr og sensitiv hud, og den er uten parfyme og uten parabener. Bra!

HTH Skin repair

Til vanlig er jeg skikkelig dårlig til å smøre meg. Synes det er såå kjedelig! Men her til lands på denne tiden av året må jeg bare bite i det sure eple og innse at det er en nødvendighet etter dusjen.

Jeg har faktisk prøvd kremen en stund, og likte konsistensen. Den er ganske glatt og blank, men heldigvis ikke på en ekkel, oljeaktig måte. Liker ikke når kremen blir for klissete og seige, og nesten tunge å smøre utover. Denne er mjuk og fin, og lett å smøre utover. En liten dæsj holder til et ganske stort område. Ok, man må ha litt mer enn på bildet under her altså.

HTH Skin repair på fingertuppen

Kremen lukter ingenting, noe som noen ganger er litt kjedelig, men som for det meste er bra. Så forstyrrer den ikke eventuelle andre dufter man velger å påføre seg. Når det gjelder effekten, så merker man selvfølgelig at den virker, selv om ikke resultatet var der umiddelbart. He-he, men i mitt tilfelle er jo alt bedre enn ingenting. Det tok ikke så mange dagene før jeg kjente at armene var både mjukere og glattere, men man må altså være bitte litt tålmodig. Gi den 3-4 dager.

HTH Skin repair på en liten arm

Om den skiller seg så veldig fra andre kremer er jeg ikke helt sikker på, men etter noen dager merket jeg f.eks at blant annet albuene var mjukere. Jeg har også testet den på hælene, men tror nok ikke den kommer til å erstatte fotkremen min. På atopisk barnehud var den heller ikke nok. Men til daglig bruk på normal vintertørr hud var den absolutt duganes. Og at den er så lett tilgjengelig gjør at jeg ganske sikkert kommer til å kjøpe den igjen. Moro å ha prøvd, bruker den fortsatt. 🙂

Er det flere som har prøvd denne?

Gjenkjøp: Meget mulig

 

2 thoughts on “HTH skin repair cream”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.