Hvit Sjokoklem fra Freia

Denne visste jeg ikke om! Hvit Sjokoklem fra Freia! Fant den tilfeldigvis før helga, og ble nesten litt bestyrtet over at jeg ikke hadde sett den i et eneste reklameblad, eller hørt om den i en eneste sammenheng før nå. 3 uker etter vareslippet! Se så delikat pakningen er sammenlignet med den stusselige orange originalen.

Sjokoklem fra Freia, hvit

Sjokoklem

Inni lå det 6 enheter, sirlig paket inn i sølvfolie. Det blir liksom mye mer eksklusivt når man pakker inn i sølv kontra orange. Ikke så mye som skal til.

Sjokoklem hvit

Sjokoklem hvit i skål

Disse slo vanvittig an hos medsmakerne mine. Jeg synes også de var veldig gode, selv om jeg synes for  mye hvit sjokolade tenderer til å bli i søteste laget. Har brytes imidlertid den hvite sjokoladen fint med  den luftige kjeksen og kakaokremen som er innimellom lagene, så det gikk helt fint. Perfekt ved siden av kaffe!

Sjokoklem hvit på folie

Det smaker så klart veldig Kvikk Lunsj, men ikke like mye som melkesjokoladevarianten gjør. Den hvite sjokoladen har en litt annen smak, så det bryter noe mer bort fra Kvikk Lunsj preget. Og det er fint. Ikke det at det er noe galt med Kvikk Lunsj – det er verdens beste tursjokolade, men dette produktet har et litt annet bruksområde. He-he, det blir garantert ikke ei pakke sånne jeg putter i sekken neste gang jeg skal gå skogstur. Men når jeg skal ha en av de hyggelige nabodamene bort på en kaffekopp en kveld – perfekt! Den knaser passe mye når man biter i den, men smuldrer ikke noe særlig.

Sjokoklem hvit oppdelt

Denne må det bli gjenkjøp av. Bare synd at jeg kun har sett den i en butikk til nå. Kanskje den dukker opp flere steder etter hvert? Krysser fingrene.

Noen av dere som har sett den og smakt enda?

Gjenkjøp: Ja

7 thoughts on “Hvit Sjokoklem fra Freia”

  1. Jeg synes selv at de oransje kjeksene er sykt gode. Det er bare litt synd at jeg forveksler dem med barnekjeksene Sjokojungel, Ministjerner, eller Sjokohavre… Da blir det svært sjeldent jeg klarer å komme på hva produktet heter, og sjeldent jeg husker hvor gode de er.

    De hvite kjeksene har jeg ikke sett enda. Er i grunn ikke glad i hvit sjokolade, men siden du bekrefter gjenkjøp så tenker jeg at jeg må ut å lete litt nå 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.