Smågodt fra Nidar Favoritter

I helgen smakte vi den nyeste posen med Smågodt i serien Nidar Favoritter.

Smågodt fra Nidar

Det første som slo meg var at dette nesten var et Godt & Blandet-plagiat. Samme farger på posen og veldig lik godtemix. Flere som tenker det? Hallo? Hadde jeg vært Malaco hadde jeg nesten vurdert å legge inn en liten protest. -Selv om deres pose nå er bare blå.  Greit at Nidar har med noen emballerte Smørbukksjokolader i tillegg til gelefruktene og figurene av salt lakris, men allikevel! Man kan jo undres om det hersker idetørke og at man pusher ut nyheter bare for å pushe.

Smågodt fra Nidar  åpnet

Innholdet var mjukt og ferskt og så klart ganske så godt. Ikke noe å klage på isolert sett. Nidar har for det aller meste kvalitetsgodteri!  Synes gelefruktene, aka Fruktvenner, var litt simplere i konsistensen enn Malaco sine, men de smakte okay. Figurene som heter Jubelsløyfe og Cupkake var faktisk veldig gode. De er laget av en slags skumgele; en artig konsistens. Smaken var også fruktig og fin. Smørbukksjokoladen er jeg ikke noe særlig glad i, men den var det andre i huset som tok seg av.

Smågodt fra Nidar i skål

Totalt sett ble dette for tynt. Det minner meg litt om hastverksarbeid, og jeg er ikke videre imponert. Kommer definitivt ikke til å kjøper posen igjen. Synes 51 kroner var alt for mye å betale for dette innholdet. På grensen til sinnsykt! Det var ikke nok i posen til å fylle opp skåla engang! Jeg kjøper mye heller smågodt i løsvekt fra Nidar. Det synes jeg nemlig er fantastisk godt! 🙂

Nei, denne har jeg ikke trua på. Hva tenker dere?

Gjenkjøp: Nei

 

1 thought on “Smågodt fra Nidar Favoritter”

  1. Syns denne smakte veldig kjedlig. Av alle de nye godterivarene, så syns jeg Freia Frydefull melkesjokolade er best 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.