Hvetemel i boks fra Møllerens

Wow, nå er jeg både begeistret og imponert.
Se her da dere, hva Møllerens har kommet med: Mel i bokser!Møllerens hvetemel i boks

Helt utrolig, men husker dere innlegget jeg skrev i november i fjor om sukkerposer som spjærer? Der lurte jeg på hvorfor sukker og hvetemel kommer i så skrøpelig emballasje, og ønsket meg bokser a la melisbokser istedenfor de skjøre posene som har vært standard fram til nå. Og jammen har jeg fått ønsket mitt oppfylt. I hvertfall delvis. Har ikke sett noe sukker i boks enda, men det er jo fantastisk flott at Møllerens har tatt grep og fikset opp i melsituasjonen. Så supre kartonger. Tommel opp!

Møllernes mel 2

Har foreløpig bare sett det med 1 kg mel og 1 kg Fibra, men håper det kommer for flere varianter etter hvert. Hadde jo vært helt supert å fått det med de melsortene man bruker litt av, men som man ikke kjøper inn så ofte som siktet hvetemel.

Møllernes fibra 2

Flere som lar seg begeistre nå? 😀

Consuming_s

10 thoughts on “Hvetemel i boks fra Møllerens”

    1. Typisk. Er vel ingen big deal, folk står fritt til å velge sjøl hvilken variant de vil kjøpe. Jeg synes boksen er genial. Fint å slippe søl i skuffen og poser som spjærer.

      1. Ja, og jeg håper det komme det samme med sukker og andre ting. Hvetemel har jo hovedsakelig to bruksformål: Baking eller annen matlaging. Til baking trenger man mye, og da bruker man posen. Til annen matlaging (panering, hvit saus etc..) bruker man da boksen, slik at man slipper å ta fram hele posen. For meg framstår i alle det som en logisk måte å gjøre det på, og ingen kjøper vel en boks til dobbel pris hvis de skal ha 1 kg i brødet. Makan…

  1. Det ser ut som det blir mer og mer bokser istedenfor poser. Og at posene skal fases ut. Jeg ønsker ikke å bruke dobbelt så mye på mel til brød, og apåtil ha en kartong å kaste hver gang jeg baker brød. Er dette miljøvennlig? I flere av lokalbutikkene har de nå bare mel i bokser. Nekter å tro at boksen i seg selv koster nesten 10 kroner????

  2. Mel i bokser blir alt for dyrt. Ønsker ikke å betale for en boks jeg ikke har brukt for. Det må vere så en kan velge om en vil ha pose eller boks. For den som baker mye vil det bli dyrt med å kjøpe mel i boks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.