FIT popcorn Sea Salt fra Indiana Popcorn

Ah, dette var festlig. Nå fikk jeg virkelig en trang til å bäretta. Jeg har nemlig smakt FIT popcorn Sea Salt i Indiana Popcorn-serien, og var som så mange ganger før ganske så forutinntatt. -Det kommer med erfaringen. 😉 Og som så mange ganger før ble jeg heldigvis positivt overrasket. Hurra!

Fit popcorn

Fit popcorn the biggest looser approved

Dette er nemlig et popcorn med lavere kaloriinnhold enn øvrig popcorn (i følge produsenten), og det er sågar The Biggest Loser Approved! Wow, måtte glise litt for meg sjøl når jeg så det. Jeg tenkte dermed at dette var et slags slankepopcorn som ville smake der etter; som tørr bølgepapp, eller som en ntrist oppdelt riskake. Men neida. Dette var ordentlig godt popcorn! Det smakte akkurat slik som popcorn pleier å gjøre. Det var behagelig saltet, uten at saltkornene var for store, men det var ikke så fett. Verken fingertupper eller munnviker ble oily eller glinsende, men det gikk ikke utover smaken! Og i tillegg er det glutenfritt! Supert!
Det står “only 37 calories per cup” på posen. Og selv om jeg ikke kan disse amerikanske målene har jeg forstått at det er lite.

Fit popcorn åpnet

Lillemor forsynte seg også ivrig fra skåla, og da jeg spurte om hun likte det sa hun “Det smaker jo bare vanlig påkkorn!” Vi klarte fint å spise opp alt. No problem!
Det som var så bra var at jeg ikke følte meg så stappa eller ubehagelig mett etter å ha hivd innpå en real mengde. Men cravingen for digg var tilfredsstilt.

Popcorn i skål

Synes faktisk det er litt vanskelig mht troverdighet når jeg blir så positivt overrasket over en vareprøve jeg har fått, men nå ble jeg virkelig fornøyd! (Og dere har jo for all del lest at jeg har slaktet tilsendte produkter også!) Takk til snille Lime Nordic for vareprøven! Så vidt jeg vet er dette popcornet nå i salg hos ICA SuperMarked, og så finnes den en annen popcornvariant i serien med smak av parmesan og urter på Ultra og utvalgte Menybutikker. Tommel opp fra meg, her blir det gjenkjøp.

Er det noen andre som har testet dette? Eller som skal?

Gjenkjøp: Ja

3 thoughts on “FIT popcorn Sea Salt fra Indiana Popcorn”

  1. Reagerte litt på at du virket overrasket over at den var glutenfr? Er ikke mais glutenfritt i utgangspunktet?

    Eller var du bare ironisk i kommentaren din?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.