Läkerol Xtreme – i nye poser? Og surpomp bak disken…

Pastiller dukker opp hele tiden, og forrige uke kjøpte jeg disse posene med Läkerol Xtreme.
Smakene er Raspberry Liquorice og Salmiak. Er de nye? Eller har de bare new wrapping?
(En liten edit her; det er bare nye poser. -Men jeg lar innlegget stå for det jeg. Så kan dere jo svare hva dere synes om denne grinebiteren hos Narvesen)

Läkerol

Synes begge variantene luktet litt hostesaft da jeg åpnet posene. Øh, ikke verdens mest fristende duft. Heldigvis smakte de på ingen måte medisin

Salmiak var helt okay, og egentlig veldig lik gul Fisherman. Jeg synes ikke den skilte seg ut på noen måte, selv om den var sterk og klar i smaken. Sikkert fin hvis man er forkjøla eller har vondt i halsen. Pastillene er som dere ser spettete, og disse spettene kjennes svakt ruglete i munnen. Antar at hver liten spett inneholder en ekstra dose smak. Morsomt.

Läkerol  salmiak Xtreme

Raspberry Liquorice var litt mer spennende. Den er også sterk og frisk, men bringebærinnslaget gjør den så klart mer fruktig. Smaken var på en måte litt morsommere, og dette er nok en pastill man også kan ta for å kose seg, ikke bare for å få friskere ånde eller klarne halsen.

Läkerol Raspberry Liquorice xtreme

Ingen av smakene var for sterke, men de gjorde ikke så voldsomt inntrykk heller. Synes de forsvinner litt i pastillmengden og jeg gjetter på at de forsvinner om ikke så alt for lenge. Jeg kommer i hvertfall ikke til å kjøpe dem igjen.

Lurer forresten på hva det er med den ene mannen som jobber hos Narvesen der jeg kjøpte disse. Surpomp. 🙁 Jeg har blitt ekspedert av vedkommende før, og er rimelig sikker på at kundeservice er et fremmedord for ham. Jeg blir lettere irritert når jeg møter på sånne; – hvis de ikke liker kunder kan de vel finne seg en annen type jobb? I en krok på et kontor?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

10 thoughts on “Läkerol Xtreme – i nye poser? Og surpomp bak disken…”

  1. Bringebærsaken hørtes spennende ut. Hører du på radioresepsjonen? De har startet drops og pastill-test. Artig konsept 🙂 Men de burde lært fra deg, og lukte når de åpnet posene 🙂 God helg 🙂

    1. Nei, hører ikke på Radioresepsjonen, men skjønner at jeg må begynne med det. Det ligger kanskje på podcast? Jeg kan tipse dem jeg, om at de må lukte først. God helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.