Glutenfri Lasagne fra Toro

Denne Glutenfrie Lasagnen fra Toro er ikke lenger noen nyhet, den kom i butikkene i mai. Tenkte likevel jeg ville lage en post om den, synes nemlig det er så flott at det kommer et bredere utvalg av glutenfrie varer! Her i huset er det ingen allergikere, men det går jo fint an å spise glutenfri mat for det.

Toro glutenfri lasagne

Pakken inneholder pastaplater og mix til sausen, akkurat som den ordinære pakningen gjør. Fremgangsmåten er også den samme.

Toro glutenfri lasagne pakkens innhold

Toro glutenfri lasagne in the making

Det er en familiepakning, så en vanlig kladd med 400 gram karbonadedeig ble egentlig litt snaut. Sluttresultatet ble nemlig litt rennende. Vil nok bruke mer hvis jeg lager den ved en senere anledning. Jaja, ingen big deal, smaken var uansett veldig god. Jeg kunne faktisk ikke kjenne forskjell på denne og den ordinære varianten. Ikke at vi har lasagne så veldig ofte, men jeg vet jo hvordan Toros ordinære lasagne smaker.
Jentene mine kunne ikke skjønne hvorfor jeg tok bilder denne gangen. De er vant til at jeg knipser når vi tester nyheter, men dette var da ikke noe nytt?! De mente den smakte akkurat som lasagne pleier. Betryggende. 😀

Toro glutenfri lasagne ferdig

Vanligvis pleier jeg å pimpe lasagne fra pakke med diverse grønnsaker, men denne gangen brukte jeg bare blandingen som den var. Sånn for å få et helt riktig inntrykk. Konkluderer med at den helt trygt kan anbefales. Fin og troverdig smak fra Toro 🙂
Consuming_s

3 thoughts on “Glutenfri Lasagne fra Toro”

  1. Det er en familiepakning og krever derfor mer enn 400 gram. Jeg brukte 800 gram samt en squash og fulgte ellers oppskriften, og den ble kjempegod! Også min samboer som ikke har allergi synes den er supergod – tommel opp for glutenfri lasagne fra Toro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.