Creamy Biscuit fra Marabou

Denne voldsomme sjokoladen, Creamy Biscuit fra Marabou, kjøpte jeg i Sverige helt i begynnelsen av ferien. Den har bare blitt liggende i matkjeller’n til nå, men i dag smakte vi på litt av den.

Creamy biscuit fra Marabou

Platen var rimelig diger, hele 300 gram! Trur aldri jeg har kjøpt ei så stor plate før? Panserplate!
Designet på kjeksbokstavene på emballasjen ga meg umiddelbart assosiasjoner til bokstavkjeks. Ikke akkurat det mest spennende man kan unne seg, eller hur?

Creamy biscuit fra Marabou åpnet

Så fine hjerter og stjerner!

Som dere ser på bildet under består sjokoladen av et solid kjeksstykke med litt hvit melkekrem oppå, og så er det hele dekket med vanlig melkesjokolade. Det kunne kanskje vært en killer combination, men for meg ble blandingsforholdet litt feil. Synes det var for mye kjeks. Kjeksdominansen gjorde det vanskelig å dele opp platen i pene biter, rutene bare skled fra hverandre og endte opp som uryddig smulder. Huffda. Det visuelle er alltid en viktig del av snopeopplevelsen for meg, så når det ble småkaos i skåla dalte poengsummen umiddelbart.

Creamy biscuit fra Marabou knekt

Til tross for smulder og litt rotete biter, var smaken var helt ok. Sjokoladen var selvfølgelig klassisk, og melkekremen – som det kanskje var litt lite av, var søt, glatt og bløt. Kjeksen smakte helt gjennomsnittlig lys kjeks. God den også, men som dere sikkert har skjønt tok den vel mye fokus pr bit. Hele greia var faktisk ganske mektig. Egentlig er det litt rart at det ikke smakte salt av kjeksen. I disse dager er det jo så trendy å blande salt og søtt, så ganen forventet nærmest å kjenne noen salte innslag i kjeksdelen. Det var uansett ikke mange bitene jeg orket, men heldigvis hadde jeg veldig god hjelp. -Bor nemlig i vedens hyggeligste og mest sosiale grend. 😀

Creamy biscuit fra Marabou i skål

Trur ikke det blir gjenkjøp av denne på neste Harrytur, selv om begge jentene mine ga den tommel opp. Den var helt allright, men smakte for mye kjeks til at den passet å spise når man egentlig har lyst på sjokolade. Kan se for meg at mindre enheter hadde fungert bedre. F.eks små porsjonspakker a la alle de engelske chocolate biscuits. I en stor pakke med 6 eller 8 små sammen. Og så kunne de vært plassert i kjekshylla. Men da ville de jo igjen blitt veldig like Freias Sjokoklem. Kanskje heller kjeksen burde vært mjukere? Sånn som kjeksen i Jaffa Cakes? Mmmm, det hadde sikkert vært kjempegodt! 😛

Det jeg åpenbart er veldig spent på nå, er om det kommer en tilnærmet lik variant av Creamy Biscuit fra Freia i nærmeste framtid? Kanskje allerede nå i september? Eller i februar? Hva tror dere? Blir i så fall veldig spennende å se hvilken profil de velger. Om de kombinerer den med noen av de andre kjente merkene sine eller gir den et annet navn? Vi får vente og se.

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

2 thoughts on “Creamy Biscuit fra Marabou”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.