Gresk Tzatziki fra Synnøve Finden

Tzatziki fra TineJeg var tidligere stor fan av Tines matyoghurt tzatziki. Vet jeg har nevnt den her på bloggen i flere sammenhenger, selv om jeg aldri har viet den et eget innlegg. Vel, til min store sorg er den nå tatt ut av sortimentet til Tine. 🙁  Jeg har selvfølgelig kontaktet dem, og de kunne bekrefte at den ikke lengre er å få kjøpt. Så trist. Jeg har smakt meg gjennom ganske mange andre varianter, men ikke funnet noen jeg har likt like godt. Ikke engang hjemmelaget.

Men så, da jeg oppdaget denne boksen i butikken forrige uke, kom både begeistring og forhåpninger smygende. Se her: Gresk Tzatziki fra Synnøve Finden. Kunne den måle seg med Tine sin?

Tzatziki
Synes boksen var okay, den lille greskinspirerte borden var en artig detalj.
Likte også den klare havblå fargen på lokket. Så sommerlig!

Tzatziki åpnet i boks Synnøve

Så var det bare å smake da. Ville dette bli min nye favoritt?
Njaa, nei, vil nok ikke si det. Den var ikke like god som Tines gamle variant gitt. Dessverre.
Denne manglet litt av den der tydelige, klare friskheten som skal dominere en tzatziki. Tror faktisk det var litt for mye hvitløk i, og dermed fikk smaken et noe søtere preg. Agurkbitene var det ikke noe å si på, ei heller konsistensen totalt sett. Allikevel ble jeg bitte litt skuffa.

tzatziki på plate

Nå må dere ikke misforstå meg altså – den var jo god. Helt okay, langt i fra vond. Tzatziki er jo godt i utgangspunktet det, et must til grillmaten, men den nådde liksom ikke opp på top ti-lista mi, slik jeg hadde håpet. Tror faktisk jeg heller kjøper varianten fra The Flying Culinary Circus neste gang. Til nå er nok den det beste alternativet hvis jeg ikke skal lage selv fra bunnen.

Er det noen av dere som har testet denne varianten? Eller som har en annen favoritt å anbefale meg?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

Forresten; fant ikke produktet på Synnøve sine hjemmesider, det er derfor jeg ikke har linket til næringsinnhold denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.