Nugatti Nøtteknas

Reklamen er ikke til å unngå hvis man ser på TV om dagen; “Nå har det kommet et fyrverkeri av en Nugatti…” Boksen kom 1. mai, og nå har også vi smakt den nye varianten; Nugatti Nøtteknas (tilsendt produkt).

Nugatti Nøtteknas

Dette er altså Nugatti tilsatt røstede hasselnøttbiter, og det er akkurat slik det smaker. Vanlig Nugatti med nøttebiter. Enkelt og greit.

Nugatti Nøtteknas åpnet
Nøttebitene er ganske små, og pålegget minnet meg et lite øyeblikk om Firkløver, sjokoladen altså, men så tok den originale smaken av Nugatti over. Her får man akkurat det man forventer, ingen store overraskelser. Kan godt tenke meg at mange får en ny favoritt i denne. 🙂

Nugatti Nøtteknas på skiva

Selv om jeg sjelden pleier å kommentere innholdet i ulike produkter her på bloggen, vil jeg faktisk trekke fram at denne er uten palmeolje akkurat som de andre Nugattivariantene. Helt supert! Den gugga klarer vi oss veldig godt uten.

Som jeg har nevnt før her på bloggen er jeg ikke så veldig glad i vanlig Nugatti i utgangspunktet. Det smaker for mye nougat for meg. Jeg foretrekker vanlig sjokoladesmak hvis jeg først skal skeie ut og spise en slik type pålegg, og har derfor Nugatti Melkesjoko som min klare favoritt (innlegg her). Så hvis den hadde kommet med nøtter kunne jeg garantert gjenkjøp, men denne her blir det nok ikke gjenkjøp av. Kan godt tenke meg at mange liker den, men verken Lillemor eller jeg jublet nevneverdig på kjøkkenet etter smaking. Må allikevel gi tommel opp for fantastisk glad og flott farge på boksen, og igjen for at den ikke inneholder palmeolje.

Nugatti Nøtteknas close

Hva synes dere om denne varianten da folkens? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

21 thoughts on “Nugatti Nøtteknas”

  1. Jeg likte den veldig godt, syntes den smakte som Ferrero Rocher! Men ikke til brødskive, heller til å bake med. Jeg laget jo en ostekake med den og den ble helt utrolig…

  2. Jeg slanker meg (Thailand/Kambodsja om nøyaktig en mnd i dag!), men resten av familien (to små og en stor) er VILLE av begeistring for denne.

  3. Må dessverre meddele at Nugatti melkesjoko har utgått.. Kjøp inn hvis du fortsatt har muligheten 🙂

    1. Å neeeeei, er det sant? Vi kjøper ikke så ofte sjokoladepålegg, men jeg hadde jo tenkt å handle inn en boks til sommerferien. Isj, jaja, da får jeg hamstre hvis jeg finner den bakerst i ei hylle i en eller annen butikk.

    1. Oi, den har jeg ikke smakt, men den skal jeg garantert teste. Så jo helt fantastisk ut! Virkelig. Kan ikke si jeg har sett den på Rema, må nok ta meg en tur innom en litt stor Meny eller Ultra og finne den. Tusen takk for tips!!

  4. Denne og Nugatti Krønsjy er mine favoritter av sjokoladepålegg.. Hehe.. Krønsjy er nesten som å ha smash på brødskiva.. 😛

  5. sett urtene fra The Flying Culinary Circus i et vindu med direkte lys utenfra så skal du se de gror
    jeg satte mine timinan å basillikum urtene fra The Flying Culinary Circus i vindu der de fikk lys utenfra å da grodde de som bare det

  6. Jeg har noen spørsmål til deg! SOm leser av bloggen din over en lang stund digger jeg at du skriver reviews av nye matvarer. Jeg lurer på:

    1. Hvilken nyhet er den beste av alle du har testet? Som du har kjøpt igjen og igjen?
    2. Om DU skulle kommet med en ny mat/drikkevare på markedet, hva ville du satset på da?
    3. Hvilke produkter savner du, som var nykommer, men som forsvant igjen?

  7. Jeg synes denne er god, men ikke på mer enn én skive. Hadde det vær Nugatti med peanøtter hadde det vær elsk.

  8. Synes den nye Nugatti`n smaker helt greit,men ingen slår orginalen 🙂

    Men du må prøve de nye sorbet`n til Hennig-Olsen “Dugg”. Den med pæresmak er himmelsk 🙂

  9. Syns selv Nugatti melkesjoko er best (og nutella), så etter å ha lest her at det er et utgått produkt, måtte jeg hamstre. Tror Rema automatisk har satt den på utsalgspris. Jeg betalte bare 18,90,- per boks. Såååå da kjøpte jeg fem.;) Kjekt å ha på luringa. Syns forresten ikke denne med nøtter var noe spesiell… Da er det likegreit med vanlig, evt. den med “smash” om det først skal være Nugatti liksom…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.