Kickers Nacho Cheese fra Maarud

I går smakte vi endelig på Kickers Nacho Cheese fra Maarud (tilsendt produkt). Har hatt posen liggende over en måned faktisk, men det er grenser for hvor mye snacks jeg klarer å stappe innpå rundt hver lanseringsdato, he-he. Her er i hvertfall posen, regner med at flere har sett den i butikkene nå? -Og smakt?

Kickers Nacho Cheese fra Maarud 2

Noen ganger er jeg litt usikker på hvor mye jeg skal beskjære bildene – hva foretrekker dere?

Kickers Nacho Cheese fra Maarud

Her er hvert lille flak utformet som en slags kombinasjon av en tortillachips, og en osteskive med små hull. Og fargen er veldig orange! Konsistensen var utrolig lett og luftig. Flakene smeltet nesten på tungen før man rakk begynne tyggingen. Dere skjønner hva jeg mener?

Kickers Nacho Cheese fra Maarud i åpnet pose

Smaken er litt vanskeligere å beskrive enn konsistensen. De var passe sterke, og man kjenner med en gang at de har det der tex-mex-tortilla-preget. Men det er noe mer ved denne smaken. Noe som ikke så lett lar seg forklare. Den udentifiserbare delen er noe syntetisk, og jeg den minner meg faktisk om den der knallgule ostedippsausen i en liten hermetisk boks. Den fra Santa Maria som står i tacohylla. Vet dere hvilken jeg mener? Den er mest sannsynlig stappfull av E-stoffer, for den har uendelig lang holdbarhet. 😮

Jeg fikk også assosiasjoner til jalapeños. Kanskje fordi nevnte type ostesaus er så god sammen med jalapeños? Oppå varme, salte tortillachips?
Produsenten opplyser at hver enhet er dekket av et velsmakende lag nacho cheese krydder. Antagelig er det dette krydderet som er lite svårt att identifisera.

Kickers Nacho Cheese fra Maarud i bolle

Oppsummert synes jeg disse var helt okay, uten at jeg kan kalle det en fulltreffer. Smaken var litt for kunstig, men konsistensen bidro til at jeg ble sittende å spise litt ubevisst fra bollen utover kvelden. Know the feeling? Det blir nok uansett ingen gjenkjøp av disse fra meg. Hva med dere?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

2 thoughts on “Kickers Nacho Cheese fra Maarud”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.