Fiks Ferdig Ris fra Toro

Sikkert flere enn meg som har sett reklame for denne risen på TV de siste ukene? Fiks Ferdig Ris fra Toro. Jeg fikk pakken tilsendt i begynnelsen av mai, og tenkte jeg kjapt ville fortelle hva jeg synes.

Fiks ferdig ris fra Toro

OK, dere vet alle hvordan ris smaker, så akkurat den beskrivelsen hopper jeg over. Her er det måten å tilberede på som er interessant. Som dere ser kan den varmes i enten micro, kjele eller stekepanne. – Fint med valgmuligheter.

Risen er ganske hardstappet i pakken, så man må klemme litt rundt på posen før den varmes. Man kjenne lett at kornene løsner fra hovedklumpen når man begynner å klemme, og så er den klar til oppvarming.

Fiks ferdig ris fra Toro baksiden

Skal innrømme at jeg var ganske skeptisk til denne pakningen før jeg testet. Hadde forventet at risen skulle være hard, tørr og kanskje litt seig. Som et sånt typisk, halvdårlig  posematprodukt  Det var det heldigvis ikke, denne smakte nemlig helt vanlig ris. Konsistensen var bra den. Akkurat passe fuktig og ikke hard. Barna mine kunne ikke skjønne at den var ny, siden det bare smakte som “risen vi pleier å ha”. (Men Solvingekyllingen vi hadde sammen med risen var ikke god. Blæh. Hender jeg gjør en og annen glipp og kjøper kylling på Rema, men nå blir det lenge til neste gang. Takke meg til Prior i fremtiden!)

Fiks ferdig ris fra Toro på tallerken

Oppsummert synes jeg denne pakningen var bra. Tilberedingen gikk utrolig rask, -selvfølgelig er det lettvindt å bare sette posen inn i Micron, og vips har man ferdig, god ris. Jeg kommer allikevel ikke til å gå over til denne i steden for mine kjære boil in-bags, men ser ikke bort i fra at jeg kjøper inn en pose i ny og ne for å ha stående i spisskammeret.

Noen andre som har meninger om denne?

Gjenkjøp: Mulig

Consuming_s

7 thoughts on “Fiks Ferdig Ris fra Toro”

  1. Nå spiser jeg ikke ris, men ville bare kommentere at Rema har Stange-kylling, hel kylling priset til 79 kroner, da synes jeg det er lite vits i å kjøpe de trasige små gule boksene, enten det er Solvinge eller Prior 😉

  2. Jaaa! 🙂 🙂 🙂 Endelig er denne type ris å få tak i igjen! Det fantes en orange pose med samme “patent” tidligere (var det Uncle Bens mon tro?), men de forsvant dessverre etter noen år. Jeg synes disse er helt geniale i tilfeller der jeg spiser alene. Veldig kjapt og enkelt å tilberede, og man slipper å grise til en kjele og vente på lang koketid. Skal definitivt kjøpe Toro sin fremover.

  3. Å varme opp ris kan føre til matforgiftning, den bør egentlig spises så fort som mulig etter at den er blitt kokt, eller kjøles ned og spises innen en dag. Jeg ville aldri kjøpt dette produktet eller gitt det til barna mine. Hva er det som er så farlig med å bruke 15 min på å koke ris. Nei takk.

    Kilde: Masse men blant annet Wikipedia og Storbritannias helsemyndigheter: http://www.nhs.uk/chq/Pages/Can-reheating-rice-cause-food-poisoning.aspx?CategoryID=51

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.