Yoghurtcashew fra Den Lille Nøttefabrikken

O salige fryd – se her. Nå har Den Lille Nøttefabrikken kommet med Yoghurtcashew:

Yoghurtcashew
Det er ingen overdrivelse å si at jeg spiser yoghurtnøtter hver eneste uke i snitt. (Bare spør Anne på jobben, he-he.) Er nok inne i en yoghurtnøttperiode – og den har vart ganske så lenge. Gleden var dermed stor når jeg oppdaget disse på Kiwi for noen uker siden.

Som dere kanskje vet inneholder den originale posen en mix av paranøtter, røstede mandler, cashewnøtter og hasselnøtter, mens her har man altså en ren cashewvariant. Selvfølgelig overtrukket med den deilige, smoothe yoghurtdragéen. Lekre og hvite.

Yoghurtcashew åpnet

yoghurtcashew halv
Det første som slo meg da jeg åpnet posen, var at her var det mange flere nøtter enn i blandingsposen. Ikke så rart, disse nøttene er mindre enn mange av de som er i mixposen, ergo går det flere enheter oppi. Bra det. Og de smaker som forventet. Yoghurtdrageen er kjent og nøttesmaken også. Man kjenner faktisk at det er cashewnøtter, en nøtt som jo er ganske i vinden om dagen. Yoghurttrekket kjennes kanskje litt tynnere enn hos mange av nøttene i blandingsposen, uten at det virker gnient. Synes det totalt sett smaker litt tørrere enn mixen gjør også, men absolutt ikke på en negativ måte. Lillemor her i heimen delte begeistringen min, og dermed har det faktisk allerede blitt gjenkjøp. Posen veier 80 gram og det synes jeg er en perfekt størrelse når man skal kose seg. Man får den gode smaksopplevelsen, men det gir ikke rom for voldsom fråtsing.

yoghurtcashew på fatet

yoghurtcashew i skålen

Flere som har oppdaget disse? Hva synes dere? Og tror vi de kommer til å vare? Jeg er ørlitegrann skeptisk til om det er marked for dem, men krysser så klart fingrene! 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

10 thoughts on “Yoghurtcashew fra Den Lille Nøttefabrikken”

    1. Så bra! Vi får sørge for å holde produksjonen oppe ved å handle inn tilstrekkelig med poser vi da 😛

  1. Hurraaaa, for en god nyhet for meg som har hasselnøttallergi, men som elsker cashewnøtter. Nå skal jeg ut og lete etter en sånn pose :):)

  2. Dette er jo perfekt (eventuelt skikkelig skummelt…) for meg som er en sånn som så godt jeg kan prøver å plukke med meg bare cashewnøtter fra Yoghurtnøttskuffen!

  3. Og fulle av palmefett da… de svenske er ikke like ille, men de du har kjøpt tror jeg har palmefett som første ingrediens? ikke bra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.