VM Gull Spansk Paprika fra Maarud

Se her da dere! Har dere smakt? En ny potetgullvariant med rifla paprika! Nice.

VM Gull Spansk paprika

Det er altså Maarud som frister med VM Gull Spansk Paprika, og vi smakte på den nå i helgen. Og jeg lover, den passet like bra til Grand Prix som til en serie fremtidige fotballkamper. 😉
Dere som leser bloggen min fast vet at jeg er meget svak for rifla paprikapotetgull. Det ruler! Og dermed er det nesten overflødig å understreke det i nok en post. Jeg gjør det imidlertid allikevel, for dette var godt. Veldig godt!

VM Gull Spansk paprika 2

Først tenkte jeg at det smakte som Maaruds vanlige paprikapotetgull, og at det kun var formen som var annerledes her. Vi spiste i vei sammen med kjølig tortilladipp. Mmm, en optimal kombinasjon.
Men da jeg smakte på de få flakene som lå igjen nederst i bollen morgenen etter, syntes jeg det smakte litt sterkere. Akkurat som det var litt kvassere i munnen enn det klassiske potetgullet med paprika er. Det dukket nemlig opp et lite innslag av chili etter at jeg hadde tygget unna. Er det flere som har smakt og kjent det? Mye mulig jeg bare ikke kjente det da jeg spiste flakene med rikelige mengder dipp, og så kom det tydelig fram da jeg spiste det bart. Kan det være spansken som slår inn kanskje? 😛 Er det den som er sterk? Ikke vet jeg, og ikke er det så viktig heller. Godt var det åkke som.

vm gull , spansk paprika 4

Så at Maarud faktisk har en konkurranse på gang også, og at de deler ut 25 reisegavekort i sommer. Reisegavekortene kan man finne i posene med VM-smaker, enten Italiensk Pizza, som jeg planlegge rå smake i nærmeste fremtid, eller altså denne her med Spansk Paprika. Klikk her for regler og vilkårene til Maarud. Det var ingen reisegavekort i min pose, så jeg blir vel nødt til å prøve lykken igjen.

VM gull i bolle

Her er det bare å løpe til butikken folkens. Man kan ikke vente til VM med å spise potetgull som smaker så godt!
Har dere smakt?

Gjenkjøp: Yes!

Consuming_s

5 thoughts on “VM Gull Spansk Paprika fra Maarud”

  1. Den gleder jeg med til å smake! Vi har lik smak i potetgull fra før så har troen på denne 🙂

  2. Jeg synes den var kjempegod, spiste den når jeg så på Grand Prix, med andre ord en god combo! 😉 Skåla var tom lenge før resultatene kom… 😉

    1. Du også til Grand Prix? Kanskje det heller burde hete Grand Prix-gull? En ide til Maarud der? 😉

  3. Nam nam, det pottiset er kjempegodt! Jeg kjente også en sterkere ettersmak, men jeg spiste det uten dip da, så jeg kjente den hele tiden. Godt med noe litt sterkere enn standard paprika selv om det er kjempegodt det også. Ingen reisegavekort i min pose heller, god unnskyldning for å kjøpe mer! 😀 Håper dette potetgullet vil bli fortsatt å lage også etter VM! Må nesten smake italiensk pizza også selv om jeg er liiiitt skeptisk. Høres litt snodig ut med pizzasmak på potetgull syns jeg. Savner potetgull med hot chili her i Norge jeg. Estrella har noe som heter hot sweet chili i lilla pose, det er knallgodt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.