Smårettskinke Toscanakrydder fra Gilde

Dette var en nyhet jeg ikke hadde fått med meg. Smårettskinke Toscanakrydder fra Gilde.

smårett

Oppdaget pakken ved en tilfeldighet da jeg handlet i helgen, og siden jeg stadig bruker den originale smårettskinken til Gilde, måtte jeg så klart gi denne en sjanse også. Liker så godt når jeg blir ordentlig overrasket av en nyhet i butikkhylla. Når jeg ser noe jeg ikke har lest om eller blitt tipset om.

Og se her, så genial pakning! Den har to rom. Perfekt når man skal porsjonere ut! Håper Gilde begynner med det på den originale skinken samt baconet og småpølsene sine også. Så utrolig praktisk!

Smårettskinke Toscana

Denne varianten var god. Man kjenner at det smaker mer enn ren skinke, og det kan sees noen ganske tydelige orange innslag av krydder i hver lille strimmel. Egentlig synes jeg smaken minnet om kjøttpålegget Gilde har som heter Provenceskinke eller noe i den duren, men tør ikke påstå at smakene er helt identiske.

Smårettskinke Toscana med krydder close up

Jeg brukte skinken i salat, men kan tenke meg at den gjør seg både i paier, pizza, omelett og hva det nå måtte være man bruker smårettskinke til. Håper den har kommet for å bli – jeg komme til å kjøpe den igjen.

Noen av dere som visste om denne nyheten? Let me know!

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

2 thoughts on “Smårettskinke Toscanakrydder fra Gilde”

  1. Har brukt denna på pizza nå i kveld, veldig godt altså! Garantert gjenkjøp for pizzamaestroen i huset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.