Noisy Passion Summer Edition fra Tine

Da Noisy dukket opp i butikken for 2 år siden, smakte jeg varianten med appelsinsmak og skrev et litt lunkent innlegg om den (her). Ha-ha, ser jeg fikk mange på den forrige jobben til å smake og uttale seg. -Det hadde jeg helt glemt. Har ikke drukket Noisy siden da, men måtte allikevel kjøpe den nye varianten; Passion Summer Edition.

Noisy passion

Årsaken til at jeg lot meg friste var nettopp navnet. Trodde så klart jeg fikk en drikk med forfriskende smak av pasjonsfrukt. Oppdaget ikke før jeg kom hjem at den også har smak av drue, eple, fersken og ananas. Nedtur.

Her ser dere fargen; gjennomsiktig, strålende gul.

Noisy passion i glass

Noisy passion i glasset

Konkluderte raskt med omtrent det samme som sist. Dette hybridproduktet som kalles juicebrus er ikke noe for meg. Synes det blir for slapt, tamt og kraftløst. Liksom litt tafatt. De små, litt sporadiske boblene bare mobber ganen som tror den skal få brus. En smule dårlig gjort, eller hur? 🙂 Smaken var dessuten veldig ubestemmelig. – Et sammensurium av frukter med innslag av noe som minnet om iste. En litt besk sådan. Sukk, og jeg som hadde håpet den skulle smake ordentlig tydelig pasjonsfrukt.

Niks, det hjelper ikke at det er en limited edition, det blir definitivt ingen gjenkjøp av denne fra min side.

Så forresten at flasken var merket med “En av 5 om dagen”. Kan det virkelig stemme? Begynner dette 5 om dagen å bli skikkelig vannet ut?

Siden Noisy faktisk har holdt stand i to år, må det jo være en del av dere som liker det og kjøper det. Har dere smakt denne varianten? Hva synes dere i såfall?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

7 thoughts on “Noisy Passion Summer Edition fra Tine”

  1. Har ikke smakt noen av Noisyvariantene, men flaskene fikk ben å gå på i konfirmasjonen jeg var i forrige helg. Tror dog det var den yngre garde som stod for konsumet 😉

  2. Jeg syns Noisy er kjempegodt! Moro at de kommer med nye smaker, denne skal definitivt prøves.

  3. Jeg gjorde akkurat samme feil som deg og så bare på navnet og ikke smakene. Forventet det samme som deg, meeeeen.. den var litt dvask rett og slett :p

  4. Synst Noisy er heilt topp. Også den nye. Men kjøper det likevel sjelden. Har vel litt med pris å gjøre. Kunne godt tenke meg Noisy i 4×1,5L pakninger til litt mer fornuftig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.