Glutenfri Grandiosa fra Stabburet

Tro det eller ei, men i dag har vi smakt Glutenfri Grandiosa fra Stabburet.

glutenfri grandiosa

Her i huset er det heldigvis ingen som lider av noen form for matallergi eller matintoleranse. Allikevel var jeg så nysgjerrig på denne at den måtte smakes. Lurte jo fælt på om den smakte autentisk grandis. Det virket lovende, – esken var i hvertfall tilnærmet lik den originale varianten.

Den var også veldig lik originalen i frossen tilstand….

Glutenfri Grandiosa fra Stabburet

…og når den var ferdigstekt.

Glutenfri Grandiosa, ferdigstekt

Jepp folkens, jeg kan bekrefte at dette smakte ordentlig pizza Grandiosa. Virkelig. Det var rikelig med fyll, og den særegne smaken er definitivt på plass. Bunnen kjennes nok litt tettere og tyngre enn bunnen til originalen, men det var ikke noe problem å spise den. Tenkte liksom et øyeblikk at den kunne passere for å være en classic Grandiosa med halvgrov bunn.

Glutenfri Grandiosa, et stykke

Greit, Grandiosa er ikke noe gourmetmåltid, ei heller det aller sunneste man kan spise. Allikevel synes jeg det er superkult at et slikt poppisprodukt lanseres i en glutenfri variant. Jeg vet at mange med cøliaki har jublet over nyheten! Tommel opp fra meg til Stabburet! 😛

Consuming_s

8 thoughts on “Glutenfri Grandiosa fra Stabburet”

  1. “Bunnen kjennes nok litt tettere og tyngre…” ? Enten er den vel lettere eller tyngre, ikke begge deler på en gang? Eller?

    1. Nei, det er både tett og tung sammenlignet med den originale. Den originale er luftigere og lettere! Hvis du leser ordentlig ser du at det står tett, ikke lett.

  2. Enig med deg angående smak og konsistens! Den smaker virkelig det samme som vanlig Grandiosa, bare tettere bunn. Synes også det er kjempegøy at det kom en glutenfri versjon selv om jeg ikkehar cøliaki. Det har kommet et sånt lasagne kit fra Toro også som skal være glutenfritt, har lyst å prøve det!

  3. Helt enig med deg, den smaker klin likt originalen bortsett fra tettere bunn. Jeg er en av de som har spurt stabburet om de kan lage glutenfri Grandiosa, så jeg ble kjempeglad da den kom. 🙂 De andre glutenfrie frossenpizzaene på markedet er heller sørgelige saker, nemlig. Grændis er noe jeg har savnet selv om det ikke er noe gourmetmåltid akkurat og nå håper jeg på flere glutenfri varianter! Kjøttdeig og løk og taco hadde vært bra! Gleder meg til å prøve det glutenfri lasagnekitet også. Hurra for Stabburet og Toro! 😀

  4. Vell, må si at det er topp at noen faktisk selger glutenfri pizza.Men jeg kan si at det er smak og behag. Moren min prøver å holde seg til gluten fri mat, og hadde lyst på pizza en dag.
    Valget endte på Grandiosa glutenfri… Det første problemet var at man aldri så når den var ferdig, uansett hvor lenge den stod. Jeg fikk smake av henne, men den første biten jeg tok var helt grusom! Riktig nok spytta jeg den ut! Tør,seig og smaksløst! Den var så forferdelig grusom, værste pizza du kan få tak i!!! Det er bare min mening, men jeg er ikke den eneste vet jeg i etter tid! Det er sant, “Det smaker det samme med plasten på” som Bye og Rønning synger om i sangen!Smakte på fylle, smaker ingen ting.Smakte på bunnen, smaker ingen ting (bare plast)!
    Uff, blir kvalm av tanken… :[

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.