Devil’s Food Cake fra Møllerens

Jeg har hatt kaffebesøk i helgen, og i den anledning bestemte jeg meg for å prøve den nye kakemixen Devil’s Food Cake fra Møllerens.
Fikk pakken tilsendt fra Møllerens rett over påske, og har ventet på en passende anledning til å prøve den. Tusen takk 😀

Devils Food Cake eske

Devil’s Food Cake er ei kake jeg faktisk baker fra bunnen av innimellom. Har ei fantastisk god oppskrift fra min venninne Hilda, som gir ei helt nydelig kake. Det er jo egentlig ei ganske tidkrevende kake å bake, så jeg var ganske nysgjerrig på hvordan den ville bli fra en ferdig pulvermix. Veldig spennende.
Fremgangsmåten er enkelt beskrevet på baksiden.

Devils Food Cake baksiden Møllerens

Og her er innhodet i esken; en pose kakepulver.

Devils Food Cake innhold

Først skal man blande sammen rømme, melk, egg og olje. Og dere, det skal vispes for hånd. Egentlig synes jeg det var litt mange ingredienser å tilsette med tanke på at dette er en kakemix. Det skal jo i teorien være veldig kjapt og enkelt. Men når jeg vet hvor mye jobb det er å bake kaken fra bunnen av, var det helt greit. Det gikk helt raskt å blande sammen de eksterne ingrediensene, om man kan kalle dem det, og så skulle pulveret fra pakken tømmes oppi.

Devils Food Cake in the making

Mer pisking, og vips var mixen klar til å stekes.

Devils Food Cake ferdig røre

Devil’s Food Cake skal være litt høy og flott å se på, og bak på pakken var det tips til ulike former man kan benytte og hvor lang steketid de ulike størrelsen krevde. Jeg bruket ei vanlig springform på 24 cm, og hadde perfekt stekeresultat etter 32 minutter på 180°. Ovnen min er litt varm

Kaken ble god den. Saftig, fyldig og litt voksen i sjokoladesmaken. Mørkere enn en vanlig sjokoladekake, akkurat slik den skal være. Den jeg lager fra bunnen blir nok litt luftigere, denne var litt mer tett, men ikke slik at den ble tung. Synes absolutt denne ferdigvarianten kan gå for en autentisk Devil’s Food Cake. Og på under halve tiden da dere. Tommel opp!

Devils Food Cake

Siden jeg faktisk hadde ei pakke med ferdig sjokoladefrosting fra Møllerens liggende i bakeskuffen min, fant jeg ut at jeg skulle bruke den som fyll. Etter anbefaling bak på kake-esken. (Og for dere som automatisk måtte anta at også frostingen er tilsendt, kan jeg avkrefte det med en gang. Den har jeg egenhendig kjøpt inn på Meny for en stund siden.)

Noen ganger fyller jeg faktisk Devil’s Food Cake med vaniljekrem. Det smaker også helt nydelig. Hadde vært artig å prøve denne mixen med det i steden for sjokoladefyll. Synes vanilje og sjokolade utfyller hverandre perfekt smaksmessig. Ja ja, det får bli neste gang. 😛

Når det gjelder gjenkjøp av denne pakken er jeg litt usikker. Ikke fordi kaken ikke smakte godt nok, for det gjorde den, men fordi Devil’s Food Cake er ei kake jeg pleier å få til så fint uten å bruke mix. Jaja, vi får nå se. Det var jo veldig komfortabelt at det gikk så fort å få den ferdig. Tid er jo en ressurs det er knapphet på i våre dager. Ikke sant? 😉

Er det noen av dere som skal, eller allerede har forsøkt denne mixen? Og hva synes dere i så fall?

Gjenkjøp: Kanskje

Consuming_s

8 thoughts on “Devil’s Food Cake fra Møllerens”

  1. Vil du dele oppskriften din? Eller er den hemmelig?? Den høres så god ut, og jeg er interessert i å lage denne kaken fra bunnen av (med vaniljekrem selvfølgelig).

    1. Hei!

      Oppskriften jeg har gitt til Ingvild er fra kokeboken til Craig Whitson som heter “Far heter daddy”. Dette er en kokebok proppfull av deilige oppskrifter på autentisk, amerikansk mat. Her er det også oppskrifter på fantastiske cookies, muffins, gulrotkake og masse annet snadder. En av mine absolutt faviorittkokebøker 😉

      Lykke til med bakingen!

      🙂 Hilda.

  2. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe denne miksen. Syns faktisk det blir for dyrt, når man må tilsette både det ene og de andre, pluss at det ikke følger med noe fyll/frosting!

  3. Dårlig at det ikke medfølger frosting, og jeg er enig i at totalprisen fort kan bli litt høy, men resultatet så likevel farlig godt ut så det frister veldig å prøve denne en gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.